Modlu Windows kullanmayın

Onlarda NTLite ile modluyor zaten ama o kadar abartıyorlar ki deneyimin mahvoluyor. Ayrıca içine ne koyarlar bilinmez en güvenilir yol bir ISO indirip kendin modlamak zor diyenler için de internette tonla rehber var bakıpta yapabilirsiniz.

Eğer hddn varsa Windows 10 hiç önerilmez zaten.

Saçma sapan ne olduğu belli olmayan geliştiricilerin yaptığı modlu Windows'lar tabii ki kullanılmaz ama gerçekten bu işe kafa yoran adamların yaptığı modlu ISO'ları kullanmanın zarardan çok yararı olur. ggOS'u yaklaşık 3 yıl boyunca kullandım güvenlik olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yapımcısı ISO'yu en iyi hale getirene kadar sürekli güncelledi ve diğer ISO'lar gibi bazı kullanıcalara lazım olan özellikleri kaldırmıyor, kaldırıldıysa bile geri getirebileceğiniz dosyalar yüklü geliyor. Amacım burada ISO'nun reklamını yapmak değil ama modlu Windows kullanmanın her zaman pişmanlık olacağı genellemesi yanlış. Yapımcısının 4 yılda binbir testle en optimize hale getirdiği Windows'u NTLite ile bir anda yapabileceğinizi hiç sanmıyorum.

Saçma sapan ne olduğu belli olmayan geliştiricilerin yaptığı modlu Windows'lar tabii ki kullanılmaz ama gerçekten bu işe kafa yoran adamların yaptığı modlu ISO'ları kullanmanın zarardan çok yararı olur. ggOS'u yaklaşık 3 yıl boyunca kullandım güvenlik olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yapımcısı ISO'yu en iyi hale getirene kadar sürekli güncelledi ve diğer ISO'lar gibi bazı kullanıcalara lazım olan özellikleri kaldırmıyor, kaldırıldıysa bile geri getirebileceğiniz dosyalar yüklü geliyor. Amacım burada ISO'nun reklamını yapmak değil ama modlu Windows kullanmanın her zaman pişmanlık olacağı genellemesi yanlış. Yapımcısının 4 yılda binbir testle en optimize hale getirdiği Windows'u NTLite ile bir anda yapabileceğinizi hiç sanmıyorum.
Önerdiğin bir düzenlenmis sürüm var mıdır hocam?

İlla kullanılacaksa Windows 10 LTSC en temizi. NTLite falan ayarlanabilirse olabilir. Yalnız benim tercihim Windows kullanılmaması.

i use arch btw

1693490455095.png

Önerdiğin bir düzenlenmis sürüm var mıdır hocam?
Üstte de bahsettiğim ggOS'u öneriyorum. Şu anda yeni güncelleme gelmiyor ama halihazırda en optimize halinde. Eğer düşük-orta segment bir sisteminiz varsa gözle görülür artış görürsünüz. Yüksek segment bir sisteminiz varsa oyunlar için input lag ve RAM kullanımı azaltmada iş görür. İnternette karşılaştırmalara baktığınız zaman belki küçük farklarla ggOS'u FPS ve bellek kullanımı açısından geçen modlu ISO'lar vardır ama onlar gerekli gereksiz her şeyi kırptığı için gündelik kullanımda çok fazla soruna neden oluyorlar. Piyasadaki bütün ISO'ların arasında gündelik kullanım ve oyun için en iyi ISO benim gözümde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı