Modlu Windows'a kurulamayan yazılımlar var mıdır?

Martian95

Megapat
Daha fazla  
Atlas OS, ReviOS, OgnitorenKS ve diğerleri... Merhaba, 2 gündür modlu Windows sistemlerden haberim oluyor, kurmak istiyorum ama internette araştırsam bile istediğim bilgiyi edinemedim. Mesela Atlas indirsem Microsoft Teams kullanabilir miyim? Veya diğer sürümleri indirsem... Bu belirsizlik kafamı kurcalıyor. AMD kullanıyorum AMD software kullanabilir miyim? Bunları hiç bilmiyorum. Bilen ve kullanan kişiler yardımcı olabilir mi? Sistemim 6600XT 5600X 16 GB RAM. Oyunlarda FPS artsın başka bir şey istemiyorum.

Kurarsın. İstediğin her şeyi kurarsın. Sonuçta Windows, başka bir şey değil ki bu sürümler genelde optimize amaçlı var.

Yani Windows Update, Store, Bits, DoSvc falan sistem ile alakalı ne varsa düzgün çalışıyor, genel sistem performansını iyileştiriyorlar.

Modlu sürümler genel sistem performansını artırabilir lakin bazılarında virüs olabilir. Dikkat etmek gerekir.

En iyi kendin modlamak.

Son düzenleme:
FPS artışı belki çok olmayabilir ama ani FPS düşüşlerin önüne geçebiliyor.
Açıkçası düşüşler çok yaşıyorum bu problemi böyle çözsem yeter bana. Ama Foruma bakınca Hogwarts Legacy oynayamayan insanlar görüyorum, sorun yaşayanınız oldu mu acaba? başka oyunda olabilir.

Cracklı sürümü, orijinal sürümüne göre çok performanslı çalışıyor.
Oyundaki crack koruma yazılımı çok büyük performans sorununa yol açıyor.

Kullanırsınız. Sorun olacağını düşünmüyorum. İndirirken 21H2 olmasına dikkat edin en az bence.
Sitesinde 21 göremedim, 20h2 var.

Cracklı sürümü, orijinal sürümüne göre çok performanslı çalışıyor.
Oyundaki crack koruma yazılımı çok büyük performans sorununa yol açıyor.
Oyunu açamayanlar oluyormuş, siz sorun yaşadınız mı? herhangi bir oyunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…