Modüler güç kaynağı için farklı kablo kullanımı

• Konuyu başlatan ckaracar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.055
C

ckaracar

Ziyaretçi
Merhaba, Ben Seasonic marka güç kaynağı aldım. Pc'ye montajını yaparken modüler kablolarından birini benim eski güç kaynağına ait Sata modüler kablosunu taktım. Herşey bittiğinde Pc'yi Power tuşuna bastığımda anakart Ledleri anlık yanıp söndü ve Pc kapandı. Bir kaç kez denediğimde yine aynı sorunla karşılaştım. Sonradan eski Güç kaynağının modüler kablosunu taktığım aklıma geldi ve sorunun ondan olabileceğini düşündüm. Çıkarttım ve kendi Sata modüler kablosunu taktığımda Pc sorunsuz çalışmaya başladı. Şunu demek istiyorum: Ben eski modüler kabloyu takarak Pc'ye zarar vermiş olabilir miyim. Pc Ledleri açılıp kapandıkdan sonra herhangi bir parçası kötü etkilenmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kısadevre yaptırttın o yüzden güç kaynağın otomatik gücü kesti. Parçalara zarar vermez veremez. Diğer güç değerlerini güç kaynağı kendi ayarlıyor problem olmuşsa ki zor, o kabloyla çalıştırmaya uğraştığın parçadadır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı