Modüler olmayan PSU sleeved kablo takabilir miyim?

Takabilirsin tabii ki. Sleeve kabloyu uzatma amacıyla da kullanabilirsin. Modüler olmayan güç kaynaklarıyla da kullanılabilir. Ancak kablolamayı iyi yapman gerekir çünkü sleeve kabloları kullanacağın için geriye çok kablo kalıyor güzel kablolama yapman gerekir.

Hocam, yapabilirsiniz. Fakat nasıl görünür bilemem. Çünkü mevcut kablolar uzun olur. Bir de masrafları var elbette.

Teşekkür ederim arkadaşlar peki bana mavi renkte bir sleeved kablo önerir misiniz Vatan'dan olursa sevinirim.
Vatan'da Sleeve kablo satılmıyor.

Normal Sleeve kablolara 400TL vermektense XPG Prime ARGB kablo alırdım.

Teşekkür ederim arkadaşlar peki bana mavi renkte bir sleeved kablo önerir misiniz Vatan'dan olursa sevinirim.
Hocam, Vatan'da yok ancak burada var.
Çok pahalı geldi bana hocam bunlar. RGB olan iyi de diğeri 400 TL çok bence.

Hocam sadece 24 pin var yanlış görmüyorsam bana 4 pin CPU güç kablosu ve 8 pin ekran kartı içinde lazım.
Arkadaşlar bir ricam daha olacak mümkünse bir de bana vertical holder önerir misiniz? :) İncehesap'ta Cooler Master'a ait bir tane gördüm başka önerileriniz varsa açığım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı