Mojang hesabı nereden açılır?

bensaid16

Decapat
Daha fazla  
Ben Minecraft'ı Microsoft üzerinden aldım. Bir şey gördüm Mojang account ile Microsoft account migrate edince pelerin geliyormuş. Benim Mojang hesabım yok nereden açabilirim?

Ben Minecraft'ı Microsoft üzerinden aldım. Bir şey gördüm Mojang account ile Microsoft account migrate edince pelerin geliyormuş. Benim Mojang hesabım yok nereden açabilirim?
2 sene önce microsofttan almıştım hesap bağlamadan skin yapabilmiştim

Mojang'ta artık aktivasyon yok alamaman lazım. Java Cape'leri özel kişilere ve etkinliklere katılanlara veriliyor çok nadirler bunu bilen Microsoft akıllılık yaptı lehine kullandı yoksa kim hesabını Outlook'a taşımak istesin? Bunun animasyonu bile var. Aslında bu proje yerine veteran cape vereceklerdi yani yaygınlaşacaktı sırf adamlar bunun için vazgeçti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Create Account'a bastığında Mojang kendi sitesine yönlendiriyordu o dönemleri bilirim. Artık Microsoft'un sitesine yönlendirecek seni. Mojang şu an Microsoft'un çatısı altında anlayacağın. Yoksa 20 dolar veya 20 euro gibi bir fiyattan alıyor olacaktın oyunu benim dönemimde böyleydi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı