Çözüldü Mojang hesabı olmadan Minecraft oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akın_bey

Hectopat
Merhaba.
Minecraft yerel fiyatlandırma olmuş satın alacağım, Mojang, Microsoft hesabına giriş yapmadan oynayabilir miyim offline?
Bunu sormamın sebebi mod falan deneyeceğim o yüzden hesap çalınması falan olsun istemiyorum.

Çözüm
Kuracağınız mod ile hesap çalınması çok öte bir durum, ancak kurulumu gerçekleştirdikten sonra yine oynayabiliyorsunuz diye biliyorum offline olarak.
Merhaba.
Minecraft yerel fiyatlandırma olmuş satın alacağım, Mojang, Microsoft hesabına giriş yapmadan oynayabilir miyim offline?
Bunu sormamın sebebi mod falan deneyeceğim o yüzden hesap çalınması falan olsun istemiyorum.

Eğer Microsoft Store'den alırsanız Java Edition bedava oluyor sanırım. Hesaba giriş yaptıktan sonra offline oynarsınız.

Merhaba.

Hocam offline oynayabilirsiniz bu hesap olayı sadece hesabı değiştiriyor diğer her şeyi aynı Minecraft'ta sadece hesap.

Eğer Microsoft Store'den alırsanız Java Edition bedava oluyor sanırım. Hesaba giriş yaptıktan sonra offline oynarsınız.

Bunu alacağım.

Bunu alacağım.

Evet artık Microsoft Minecraft Java ve bedrock i beraber satıyor ve ikisini de satın almışsanız birinin ücretini size iade ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı