Mojang hesapları için Mojang kapıları kapatmaya başlıyor

Hesaplar ban yemeyecek sadece oyunu oynayamayacaklar Microsoft hesabına geçirene kadar.
Ban yemeyeceklerini biliyorum. Sadece erişimi kaybedeceğim o hesaba. Bari boşa gitmesin, ban yiyeyim de öyle gitsin diyorum Mojang erişimimi engellemeden önce. Zaten birkaç yıl önce oyunu almıştım sitesinde. Bahsettiğim hesap fazlalıktı.

Hocam euro ile satmaları onların suçu değil benim ekonomimizin kötü olmasının suçu. Ve bu haberime bakın derim bu konuyla ilgili Minecraft bir tane alana bir tane hediye!. Ayrıca bu özelliği beklemeden Game Pass ile alabilirsiniz aylık 30 TL'ye.

Hocam bedrock zaten direkt Microsoft'un kendi Store alınıyor.

Hocam çalıntı hesaplara para vereceğinize Game Pass'den 30 TL'ye oynasaydınız.

Hocam Mojang diye bir şey olacak Mojang hesabı diye bir şey olmayacak.

O hocam Mojang ne işe yarayacak o zaman

@lrkende o hesapları almayacaktınız. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor, yapacak bir şey yok.

Hocam euro ile satmaları onların suçu değil benim ekonomimizin kötü olmasının suçu. Ve bu haberime bakın derim bu konuyla ilgili Minecraft bir tane alana bir tane hediye!. Ayrıca bu özelliği beklemeden Game Pass ile alabilirsiniz aylık 30 TL'ye.

Hocam tabii ekonomimiz kötü de yerel fiyatlandırma mevcut değil. En kötü 120TL falan olması gerek.

Gözümüze fazla gibi de gelse oyun parasını sonuna kadar hak ediyor.

Hocam şahsen bu oyunun 200 ya da 300 lirayı hakettiğini sanmıyorum. Maksimum 130TL falan olması lazım. Umarım yerel fiyatlandırma yaparlar yakında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı