Mojang hesapları için Mojang kapıları kapatmaya başlıyor

Çok uzun zamandır elimde olan ve e-postası değişmeyen boş bir hesap vardı elimde. Ondan da ban yiyeyim bari. Boşa gitmesin en azından

Hesaplar ban yemeyecek sadece oyunu oynayamacaklar Microsoft hesabına geçirene kadar.

Hesaplar ban yemeyecek sadece oyunu oynayamayacaklar Microsoft hesabına geçirene kadar.
Ban yemeyeceklerini biliyorum. Sadece erişimi kaybedeceğim o hesaba. Bari boşa gitmesin, ban yiyeyim de öyle gitsin diyorum Mojang erişimimi engellemeden önce. Zaten birkaç yıl önce oyunu almıştım sitesinde. Bahsettiğim hesap fazlalıktı.

O hocam Mojang ne işe yarayacak o zaman

O sıra crack minecraft kullanan agalar :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@lrkende o hesapları almayacaktınız. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor, yapacak bir şey yok.

Hocam tabii ekonomimiz kötü de yerel fiyatlandırma mevcut değil. En kötü 120TL falan olması gerek.

Gözümüze fazla gibi de gelse oyun parasını sonuna kadar hak ediyor.

Hocam şahsen bu oyunun 200 ya da 300 lirayı hakettiğini sanmıyorum. Maksimum 130TL falan olması lazım. Umarım yerel fiyatlandırma yaparlar yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…