stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 7 Haziran 2020 #11 ahmetsari1 dedi: Minecraft ben de uzun süredir oynuyorum. Satın alıp sevemediğim için iade etmiyorum. Oynayamadığım için. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi Twitter desteğe sor bir sorun yaşadım falan diye büyük ihtimal sıkıntı çıkartmadan iade edeceklerdir.
ahmetsari1 dedi: Minecraft ben de uzun süredir oynuyorum. Satın alıp sevemediğim için iade etmiyorum. Oynayamadığım için. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların dediği gibi Twitter desteğe sor bir sorun yaşadım falan diye büyük ihtimal sıkıntı çıkartmadan iade edeceklerdir.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 7 Haziran 2020 #12 Arkadaşlar benim gibi durumlarda olanlar için bu linkten iade formu doldurabiliyorsunuz. Submit a request – Home Diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İadem onaylandı ve paranın hesabıma aktarılacağı söylendi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
Arkadaşlar benim gibi durumlarda olanlar için bu linkten iade formu doldurabiliyorsunuz. Submit a request – Home Diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İadem onaylandı ve paranın hesabıma aktarılacağı söylendi.
S sushiman Zeptopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #13 ahmetsari1 dedi: Arkadaşlar benim gibi durumlarda olanlar için bu linkten iade formu doldurabiliyorsunuz. Submit a request – Home Diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İadem onaylandı ve paranın hesabıma aktarılacağı söylendi. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben formu doldurduktan sonra otomatik olarak beni Home sayfasına attı acaba göndermiş oldum mu? ahmetsari1 dedi: Arkadaşlar benim gibi durumlarda olanlar için bu linkten iade formu doldurabiliyorsunuz. Submit a request – Home Diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İadem onaylandı ve paranın hesabıma aktarılacağı söylendi. Genişletmek için tıkla... Merhaba formu doldurduktan sonra bana bir e posta geldi şimdi ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.
ahmetsari1 dedi: Arkadaşlar benim gibi durumlarda olanlar için bu linkten iade formu doldurabiliyorsunuz. Submit a request – Home Diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İadem onaylandı ve paranın hesabıma aktarılacağı söylendi. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben formu doldurduktan sonra otomatik olarak beni Home sayfasına attı acaba göndermiş oldum mu? ahmetsari1 dedi: Arkadaşlar benim gibi durumlarda olanlar için bu linkten iade formu doldurabiliyorsunuz. Submit a request – Home Diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İadem onaylandı ve paranın hesabıma aktarılacağı söylendi. Genişletmek için tıkla... Merhaba formu doldurduktan sonra bana bir e posta geldi şimdi ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim.
mehmet12354324 Yoctopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #14 Eğer alım senin iznin olmadan yapıldıysa. Yapıldı nasıl iade yapılır?