Mojang şifre değiştirme e postası gelmedi

FX5200

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Bugün Minecraft hesabıma giriş yapmaya çalışırken yanlış şifre veya e posta hatası verdi kontrol ettiğimde ise skini 05.08.2021 14:10 da değişmişti. Bende hesabımın bugün çalındığını fark ettim yardım eder misiniz? Mojang'ın şifre değiştirme mailide gelmiyor. Ticket açtım yanıtı bekliyorum şimdiden sağ olun. Not: minecraft.net'den aldım.

Bir kaç yıl önce aynı sorun bana da oldu, minecraft.net üzerinden aldığım ilk premium hesabıma bir anda erişemez oldum ve şifre değiştirme e-postası gelmiyordu, çaldırmadığıma da eminim. Mecburen yeni hesap almıştım. Konuyu takipteyim.

Birkaç yıl önce aynı sorun bana da oldu, minecraft.net üzerinden aldığım ilk Premium hesabıma bir anda erişemez oldum ve şifre değiştirme e-postası gelmiyordu, çaldırmadığıma da eminim. Mecburen yeni hesap almıştım. Konuyu takipteyim.

Yeni hesap alacak param yok ne yapacağım?
Bence Mojang hesapları geri satıyor çünkü sadece orijinal Launcher kullanıyorum.

Yeni hesap alacak param yok ne yapacağım?
Bence Mojang hesapları geri satıyor çünkü sadece orijinal Launcher kullanıyorum.
Bende anlamadım bu konuyu, çalınsa sadece Minecraft hesabım çalınmaz diye düşünüyorum. Hesap bir anda uçtu gitti. Mojang cevapta vermedi işin ucunu bıraktım, 2-3 yıl oldu bana bu olay olalı. Hesap orijinal birde, böyle bir olay olma ihtimali de olmamalı. NameMC sitesinden bakınca ne ismi ne de kostümü değişmiş olduğu gibi duruyor. Anlamadım gitti.

Hocam çok garip bir durum bu :D Yaklaşık 2012 yılından beri oynuyorum ve 6 yıldır premium hesap sahibiyim, böyle bir problem hiç olmadı. Düşündüğüm kadarıyla hesap çalınmış olabilir, bilgisayarınıza bir virüs girmiş olabilir ya da web üzerinden taklit bir sitede giriş yapmayı denemiş olabilirsiniz fark etmeden. Buradaki şüpheli durum skin değişikliği, değişmeseydi çalınma durumu söz konusu olamazdı. Hesabınızın e-postasına giriş yapın ve Mojang ya da Microsoft tarafından gelen bir mail arayın, eğer şifre değişikliği ve ya e-posta değişikliği gibi bir durum olduysa mail olarak gönderiyorlar, bunu siz mi yaptınız?, adı altında ve o mail içeriğinde en aşağı kısımda ben yapmadım deyip geri alabiliyordunuz. Umarım bir sorun yoktur, umarım yanlış yazmışsınızdır :)

Hocam çok garip bir durum bu :D yaklaşık 2012 yılından beri oynuyorum ve 6 yıldır Premium hesap sahibiyim, böyle bir problem hiç olmadı. Düşündüğüm kadarıyla hesap çalınmış olabilir, bilgisayarınıza bir virüs girmiş olabilir ya da web üzerinden taklit bir sitede giriş yapmayı denemiş olabilirsiniz fark etmeden. Buradaki şüpheli durum skin değişikliği, değişmeseydi çalınma durumu söz konusu olamazdı. Hesabınızın e-postasına giriş yapın ve Mojang'ya da Microsoft tarafından gelen bir mail arayın, eğer şifre değişikliği veya e-posta değişikliği gibi bir durum olduysa mail olarak gönderiyorlar, bunu siz mi yaptınız? Adı altında ve o mail içeriğinde en aşağı kısımda ben yapmadım deyip geri alabiliyordunuz. Umarım bir sorun yoktur, umarım yanlış yazmışsınızdır :)

İnşallah hocam fakat işin garibi bana mail falanda gelmedi?
Çalan adam nasıl çaldıysa artık güvenlik sorularınıda geçmiş anlamadım gitti.

İnşallah hocam fakat işin garibi bana mail falanda gelmedi?
Çalan adam nasıl çaldıysa artık güvenlik sorularınıda geçmiş anlamadım gitti.
Hocam yüksek ihtimalle bilgisayarınız keylogger yemiş, güvenlik soruları basit bir şekilde bulunamaz siz vermeden.
Ya da mailiniz direkt ele geçirilmiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı