Mojave 10.14.6 Dell DW1510 (BRCM4322) Halfsized Mini PCI-e Tanıtma

Khaleed

Centipat
Öncelikle merhabalar, macOS Mojave 10.14.6 kurduğum sistemimin Wi-Fi modülünü OOB olarak Mojave tarafından tanındığı belirtilen Dell DW1510 Halfsized Mini PCI-e Wi-Fi kartı ile değiştirmek için, eski Mojave desteği bulunmayan (RTL8723AE Combo) Wi-Fi modülünü çıkardım ve DW1510'u takarak anten bağlantılarını doğru bir şekilde yaptım. Fakat DPCIManager'da fotoğraftada göründüğü gibi görünmesine rağmen Sistem Tercihleri/Ağ kısmında Wi-Fi arabirimi görünmemekte. Bunu tanıtmak için bir fikri olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. FakePCIID ve FAKEPCIID_BROADCOM_WIFI kextlerini içeren yöntemi denedim fakat başarıya ulaşamadım.

Sistemim;
  • Casper Nirvana NB 15.6
  • Intel Core I5-4210M 2.6GHz (Turboboost ile 3.1GHz ve macOS'da Turboboost aktif)
  • 8 GB (4X2) 1600MHz DDR3 RAM
  • Intel HD Graphics 4600 (1536MB)
  • NVIDIA GeForce GT840M (Optimus teknolojisi kullandığı ve BIOS'tan tek ekran kartı seçimi olmadığı için macOS'da kullanılamıyor ve daha gerekli yamalarla kapatılmadı)

Ekran Resmi 2019-08-27 13.57.10.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı