claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.403 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2019 #11 Mojave için USB / Efı / Clover / Kext / Others içerinden SATA-100-series-unsupported.kext ve SATA-200-series-unsupported.kext dosyalarını silip dener misin ?
Mojave için USB / Efı / Clover / Kext / Others içerinden SATA-100-series-unsupported.kext ve SATA-200-series-unsupported.kext dosyalarını silip dener misin ?
A anilsargin Kilopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #12 claus dedi: Mojave için USB / Efı / Clover / Kext / Others içerinden SATA-100-series-unsupported.kext ve SATA-200-series-unsupported.kext dosyalarını silip dener misin ? Genişletmek için tıkla... Malesef düzelmedi. Ben de kextlerin bir soruna yol açtığını düşünüyorum.
claus dedi: Mojave için USB / Efı / Clover / Kext / Others içerinden SATA-100-series-unsupported.kext ve SATA-200-series-unsupported.kext dosyalarını silip dener misin ? Genişletmek için tıkla... Malesef düzelmedi. Ben de kextlerin bir soruna yol açtığını düşünüyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.403 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #13 USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç hepsini silip dene. BIOS'tan SATA AHCI olduğuna emin ol. Config > config_intelpc_config seçtiğinizden emin olun.
USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç hepsini silip dene. BIOS'tan SATA AHCI olduğuna emin ol. Config > config_intelpc_config seçtiğinizden emin olun.
A anilsargin Kilopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #14 claus dedi: USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç hepsini silip dene. BIOS'tan SATA AHCI olduğuna emin ol. Config > config_intelpc_config seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, verbose ekranından sonra monitöre görüntü gelmiyor.
claus dedi: USB / Efı / Clover / Kext / Others içinden fake.smc hariç hepsini silip dene. BIOS'tan SATA AHCI olduğuna emin ol. Config > config_intelpc_config seçtiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam, verbose ekranından sonra monitöre görüntü gelmiyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.403 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #15 Kext'leri aynı yerine atıp sadece config seçip dene.
A anilsargin Kilopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2019 #16 claus dedi: Kext'leri aynı yerine atıp sadece Config seçip dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala HDD tanınmıyor. Yardimınız için teşekkür ederim, Sierra ile devam edeceğim sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
claus dedi: Kext'leri aynı yerine atıp sadece Config seçip dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala HDD tanınmıyor. Yardimınız için teşekkür ederim, Sierra ile devam edeceğim sanırım.