Mojave Imajını VMware Üzerine Kurmak

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
Forumda ki AMD Mojave imajını VMware üzerine nasıl kurabilirim?

O sanal imaj değil, bununla deneyebilirsin.
AMD uyumlu mu acaba?
O sanal imaj değil, bununla deneyebilirsin.
Söylediğiniz iso dosyasını indirdim. Şu VMvare üzerine kurmayı denediğimde şu hatayı almaktayım.
Dünden beri indirdiğim 5. dosya nerdeyse.
Screenshot_1.jpg

Şunlar ile Virtualbox'a kurulum yapmaya çalışıyorum. MacOS yükle ekranında bekliyorum. 3-4 dakika sonra yüklendi diyor yeniden başlatıyorum. Tekrar MacOS yükle ekranına atıyor.

cd "C:\Program Files\Oracle\VirtualBox\"
VBoxManage.exe modifyvm "MacOS" --cpuidset 00000001 000106e5 00100800 0098e3fd bfebfbff
VBoxManage setextradata "MacOS" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemProduct" "iMac11,3"
VBoxManage setextradata "MacOS" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiSystemVersion" "1.0"
VBoxManage setextradata "MacOS" "VBoxInternal/Devices/efi/0/Config/DmiBoardProduct" "Iloveapple"
VBoxManage setextradata "MacOS" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/DeviceKey" "ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal(c)AppleComputerInc"
VBoxManage setextradata "MacOS" "VBoxInternal/Devices/smc/0/Config/GetKeyFromRealSMC" 1
VBoxManage modifyvm "MacOS" --cpu-profile "Intel Core i7-6700K"

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı