Çözüldü Mojave kurulumu sürekli tekrarlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M1 Macbook Air 16/256GB
Meslek
DevSecOps
Hackintosh kurulumu sürekli tekrarlıyor. Kurulumu başlattıktan bir süre sonra siyah ekrandaki yazılar geçtikten sonra bilgisayar normal bir şekilde yeniden başlıyor.
-v yazarak sorunu çözdüm.
Şimdi de yüklemeyi yaptıktan sonra aynı şey oluyor.
Apple logosunun altındaki bar birazcık dolup yeniden başlatıyor ve tekrar Clover menüsüne atıyor
@claus hocam yabancı forumlara da baktım ancak çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
-v komutu yazarak sorunu çözmeniz pek mümkün değil, -v verbose mod yani sözlü moddur, yükleyicinin çalıştırdığı tüm komutları ve hataları ekrana yazdırmaya yarar.
Kod:
-v keepsyms=1 debug=0x100
Komutları ile başlayarak yükleyicinin hangi aşamada kaldığınının ekran görüntüsünü paylaşırsanız yardım almanız kolaylaşacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
-v komutu yazarak sorunu çözmeniz pek mümkün değil, -v verbose mod yani sözlü moddur, yükleyicinin çalıştırdığı tüm komutları ve hataları ekrana yazdırmaya yarar.
Kod:
-v keepsyms=1 debug=0x100
komutları ile başlayarak yükleyicinin hangi aşamada kaldığınının ekran görüntüsünü paylaşırsanız yardım almanız kolaylaşacaktır.
Hocam mesele hata değil direkt olarak yeniden başlatıyor. Şimdi yeniden indiriyorum.

Bahsettiğim komutları uygularsanız, yüksek ihtimalle yeniden başlatmayıp takıldığı kısmı ekrana yazacaktır.
Hayır yine aynısı oldu. Siyah ekrandaki yazılar bir süre geçiyor. Şu +++++ olan kısım geçiyor ardından hemen bilgisayar hiç bir şey olmamış gibi yeniden başlıyor.

Hayır yine aynısı oldu. Siyah ekrandaki yazılar bir süre geçiyor. Şu +++++ olan kısım geçiyor ardından hemen bilgisayar hiç bir şey olmamış gibi yeniden başlıyor.
BIOS ayarlarından vt-d disable olduğundan emin olun, ve komutlara dart=0 komutunu ekleyip tekrar deneyin. Ayrıca kullandığınız Clover içersinde AptioMemoryFix.efi driverı olduğundan emin olun.

BIOS ayarlarından vt-d disable olduğundan emin olun, ve komutlara dart=0 komutunu ekleyip tekrar deneyin. Ayrıca kullandığınız Clover içersinde AptioMemoryFix.efi driverı olduğundan emin olun.
Bunları daha önce denemiştim. Şimdi elimde bulunan ve daha önce başarılı kurulum aldığım 10.14.2 sürümünü USB'ye yazıyorum onunla deneyeceğim. Bir de olur da 10.14.2 sürümü çalışırsa onu update yapabiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı