Sistem bilgileriniz nedir ? Kapanıyor derken komple sistem mi kapanıyor ? Yani elektirik mi kesiliyor ?
1-)
Operating System: Windows 8.1 Pro 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_rtm.130821-1623)
Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
System Manufacturer: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S.
System Model: CASPER NIRVANA
BIOS: Phoenix BIOS SC-T v2.2
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Memory: 6144MB RAM
Available OS Memory: 5980MB RAM
Page File: 2198MB used, 5445MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.03.9600.16384 64bit Unicode
2-https://hackintosher.com/wp-content/uploads/Mojave-Hackintosh-Installer-Walkthrough-Loading-1024x683.jpg
Ben bu kısma kadar geldikten sonra, yaklaşık %5 lik kadar kısma kadar gelince kapanıyor yani elektrik kesiliyor. Komple sistem kapanıyor yani
Her hangi bir yeniden başlatma olmuyor. Açtığımda tekrar acaba yüklendiğinden kapandı diyorum. normal şartlar altında sizin yaptığınız kurulumda yüklemeyi yapması, yeniden başlatması ve clover boot manager ekranında apple logosunun gelip ana kuruluma başlaması lazım. Ancak bende yeniden başlatma olmuyor.yükleme ekranında belli bir kısma gelince kapanıyor. Birde clover tekrar açtığımda apple logosu geliyor ancak üzerinde artı işareti var bunun yüklemenin sorunun donanımsal olabileceğini düşünüyorum. Çünkü bilgisayar normal sıcaklık değeri 60 ile 70 derece arasında dolanıyor. Chrome açılınca bu değer 80 85 fırlıyor bazen de nedensiz 65 de olabiliyor.
Her hangi bir oyun oynadığımda örn CS:GO oyunu haritası açılıyor ya 5 ya 10 saniye oynuyorum hemen kapanıyor. Bazen harita yüklenirken de kapanabiliyor. Artık bilgisayar da bir şey açmaya korkar oldum. Ama bir yandan da şunu düşünmeden edemiyorum. Bir kurulumu yüklerken neden kapasın ki mantıksal olarak sonuçta o kadar zorlayacak bir şey değil diye düşündüm yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarcıya götürdüm soğutmanın menteşesi çıkmış taktı geri gönderdi. Halen sorun devam ediyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?