Molecule PC güvenilir mi?

adinoss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, keyifli bir hafta diliyorum. Konu şu; ben yakın bir zamanda PC alacağım. Molecule PC'de bir sistem hoşuma gitti. PC hocasında videosu var. Carbon V1 sistem. Ama ilk defa PC alacağım ve internetten alacağım. Acaba güvenilir mi? Bilerkten yanlış veya bozuk bir parça yollarlar mı? Gibi sorular mevcut kafamda. Yorumlarınızda alışveriş yaptım veya kesin eminim diye belirtirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, keyifli bir hafta diliyorum. Konu şu; ben yakın bir zamanda PC alacağım. Molecule PC'de bir sistem hoşuma gitti. PC hocasında videosu var. Carbon V1 sistem. Ama ilk defa PC alacağım ve internetten alacağım. Acaba güvenilir mi? Bilerkten yanlış veya bozuk bir parça yollarlar mı? Gibi sorular mevcut kafamda. Yorumlarınızda alışveriş yaptım veya kesin eminim diye belirtirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler :)
O sistem yerine Pollux 3T-10'un stoğunu beklemeni veya kişiselleştirmeni öneririm. 400 TL daha ucuz ve RX 570'ten çok daha güçlü olan GTX 1650S barındırıyor.
Hatta bu sistem indirimde. Koş kaçırmadan al lütfen. Bak lütfen diyorum pişman olursun ben Pollux 3T-10 aldım aynı fiyata ama keşke bunu bekleseymişim. Senin istediğin sistemin neredeyse 2 katı.

Bende şuan almayı düşünüyorum moleculepc.com'dan. Fakat nedense tam güvenemedim siteye. İnternette alışveriş yapıp pişman olan görmedim ama alan kişi sayısıda bi hayli az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı