nostaljiGamer Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar 3tane ARGB fan aldım Molex bağlantılı, başka bir kablosu yok. PSU'dan gelen Molex kabloya bağladım çalışmadı. Bu arada henüz kasa kurmadım uzay montaj olarak yaptım sadece fanları ve PSU bağladım güç verdim çalışmadı sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2023
Arkadaşlar 3tane ARGB fan aldım Molex bağlantılı, başka bir kablosu yok. PSU'dan gelen Molex kabloya bağladım çalışmadı. Bu arada henüz kasa kurmadım uzay montaj olarak yaptım sadece fanları ve PSU bağladım güç verdim çalışmadı sebebi nedir?
Çözüm Marix 5 Ekim 2023 Evet doğru, Molex'ler birbirine takılı şekilde sistemi çalıştırdığınızda, hem fanlar dönecek hem de LED'ler yanacak.
Evet doğru, Molex'ler birbirine takılı şekilde sistemi çalıştırdığınızda, hem fanlar dönecek hem de LED'ler yanacak.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 5 Ekim 2023 #11 Evet doğru, Molex'ler birbirine takılı şekilde sistemi çalıştırdığınızda, hem fanlar dönecek hem de LED'ler yanacak. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet doğru, Molex'ler birbirine takılı şekilde sistemi çalıştırdığınızda, hem fanlar dönecek hem de LED'ler yanacak.
KS KS nostaljiGamer Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #12 Marix dedi: Evet doğru, Molex'ler birbirine takılı şekilde sistemi çalıştırdığınızda, hem fanlar dönecek hem de LED'ler yanacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Marix dedi: Evet doğru, Molex'ler birbirine takılı şekilde sistemi çalıştırdığınızda, hem fanlar dönecek hem de LED'ler yanacak. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim