Molex bağlantısı ne işe yarar?

Oradaki 2 beyaz girişli olanları nereye takıcağımı bilmiyorum tek sıkıntım o
Dostum bilmediğin gibi okuduğunu da anlamıyorsun ki. oradaki 2 beyaz girişi, konunun başında fotoğrafını çektiğin yere takacaksın işte. Sendeki beyaz şey dişi uç, benim attığım çeviricideki beyaz şey erkek uç.
image-jpg.1701787

Hayır, ekran kartı adaptörü için sata kullanmayın. Sata max 54W güç iletebilir, aksi takdirde kablo erimeye başlar. Molex 150 küsür watt'a kadar iletebilir. Bana kalırsa hiç adaptör kullanmayın ama kullanacaksanız da sata değil molex'ten pci-e ' ye adaptör kullanın.

sata2.png

molex3.png
Eğer güç kaynağınızda hiç pci-e kablosu yoksa molex dönüştürücüyü kullanın. Eğer birden çok molex kablosunu kullanacaksanız güç kaynağından çıkan çıkan her molex kablosu için bir dönüştürücü takmanızı tavsiye ederim. Yani iki çıkış alınacak ise son görselde ki gibi aynı şerit üstünde olan çıkışlara takmayın.

Öncelikle ekran kartının güç girişlerini çekip atarsanız size daha net bilgi verebiliriz. 1x6 pin, 2x6pin, 1x8pin + 1x6pin, 2x8 pin vs vs bir çok farklı türde güç çıkışı olabilir.

Öncelikle ekran kartının güç girişlerini çekip atarsanız size daha net bilgi verebiliriz. 1x6 pin, 2x6pin, 1x8pin + 1x6pin, 2x8 pin vs vs bir çok farklı türde güç çıkışı olabilir.
Ekran kartı maalesef müsait değil şehir dışında fotoğraflsrı yok ama internetten baktığım kadarıyla 6 pin olduğu söyleniyor

1678833076080.png

Eğer güç kaynağından iki farklı molex çıkışı varsa bu tarz bi dönüştürücü alarak daha stabil bir elektrik iletimi saglayabilirsiniz. Yoksa tek molex üzerinden kullansanızda bir sorun oluşmaz.

Eki Görüntüle 1701821
Eğer güç kaynağından iki farklı Molex çıkışı varsa bu tarz bir dönüştürücü alarak daha stabil bir elektrik iletimi saglayabilirsiniz. Yoksa tek Molex üzerinden kullansanızda bir sorun oluşmaz.

Anladığım kadarıyla bunun tek bir tanesini bağlasam diğeri boşta kalacak şekilde çalışır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı