Molex ile LED bağlama

Kısa ve öz. Benim güç kaynağım CM 750M 80Plus Bronz sertifikalı koruma görevi yapar mı? Bu arada elina sağlık mükemmel bir çalışma olmuş. Birde molexi nerede bulabilirim?

@TunahanTasliTR Doğru pek bir şey olmaz. PSU kısadevre anında akımı kesiyor genelde. 50cm için pek değmez. İlla bağlarım diyorsan 1A yeter. Sadece sigorta içindeki tel kopar, led çalışmaz. Sigortayı değiştirmen gerekir.

50cm örnek olarak yazdım .

@Silinen üye @ibrahim zdemir benimle ilgilendiğiniz için ikinizde çok teşekkür ederim, çok sağolun. Son sorum bu molex kablosunu bakkallarda (bilgisayarcılarda) bulabilirmiyim?

@TunahanTasliTR Yukarıda açıklamıştım hesabını, bulduğunuz değerin üstüne 1 ekleyin, ona göre alın.

Sigorta kullanmadan sadece 12V sarı-siyah molex kabloları lehimleyerek yaptım 6 aydır sorunsuz kullanıyorum kısa devre olmasın iyi lehim yaptır elektrik bandı ile sar kestiğin molexide tamamen sar hiç bi sıkıntı olmaz.
Tabi içim rahat etsin diyorsan camp sigorta bağla devreye yada ekstra 12 v adaptör ile kullan veyahutta anakart bağlantılı şerit ledler var onlardan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…