Monaco 1-0 Galatasaray

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 219
Galatasaray, deplasmanda Monaco'ya 1-0 mağlup oldu. Yine bir Avrupa maçı, yine Galatasaray mağlup...Üst üste alınan 2., toplamda 3. mağlubiyet oldu Şampiyonlar Liginde. Maç tamamen Okan Buruk'a yazar.

İlk yarı bir kaç pozisyonu değerlendiremeyince 2. yarı oyunun üstünlüğü tamamen Monaco'ya geçti. Futbolcularda 45 dakikalık kondisyon varmış, bunu gördük. Okan'ın mükemmel teknik ekibinin eseri.

Bu maçla bir kez daha anlamış oldum ki, Okan asla ama asla Avrupa çapında bir teknik direktör olamayacak. Ne geçiş oyunu, ne set oyunu, ne kontra atak, ne organize atak, ne hızlı hücum 4 senede bunların hiç birini yaptıramadı. 4 sene takımın başında olan teknik direktörden bahsediyoruz, az buz bir süre değil. Olsa olsa en fazla Lig'de başarılı olur, o da Fenerbahçe ve Beşiktaş toparlayana kadar. Çok ama çok acilen gönderilmesi lazım, çok ciddi söylüyorum takımda kalması bize zarar. Kendisinden daha fazla verim alamayız. Alacağımız verimi ligde aldık. 3 senede Avrupa'da prestijimizi yerle bir etti. Sıkıldım artık maç kaybetmemizi görmeye, oyun olarak ezilmeye. Galatasaray gibi bir takımda bu tarz Anadolu'dan topladığı antrenörlere Şampiyonlar Liginde oynayan takımı emanet etmek akıl mantık işi değil.

İlk 24 bu gidişle çok zor, eleneceğimizi düşünüyorum. Keza kalan maçlar Atletico ve Manchester City maçları. Bunun kadar kolay olmayacak. Bu sene de Avrupa yolculuğu kısa sürecek.
Takım yenilebilir ama oynayarak yenilmeli, ortada hiç oyun yoktu. Rakipte ahım şahım bişi oynamadı, maç âdeta mahalle maçı havasındaydı zerre zevk almadım.

Maçın en büyük sorumlularından biri Okan Buruk ama ''tamamen Okan Buruk'a yazar'' yorumuna katılmıyorum. Algıda seçicilik yapıyorsun
Şu maçta oynadığımız oyundan ne anladın bana bir söyler misin? O kadar elimize fırsat geçti, tam hızlanıyoruz sonra hop dur, yan pas, geri pas... Atak ölüyor. Sadece bu maç özelinde değil her maç böyle. Hızlı hücum yok, savunma arkası koşusu yok, yok babam yok yok yok... Biz nasıl hücum yapacağız, ne oynatmaya çalışıyor bu herif? Yukarıda saydım zaten bir daha saymayacağım. 4 senede bir oyun planımız olmadı, sistem zaten yok.

Hayır yani bir şey de oynamadı adamlar. Ve sen bu takıma gol atamadın. Çok kötüydüler ona rağmen bu maçı farklı bitirebilirlerdi. Bir de ilk yarı ilk yarı diyorsunuz da onların da ilk yarı net pozisyonları var, üstelik kötü oynamalarına rağmen. İyi oynasalardı Allah bilir ilk yarıdan kaçlık olurduk?

En ballı kuralardan birini çektik geçen sene olduğu gibi ama Okan yine kaybettiriyor. Puan kaybettiğimiz takımlara bakar mısın? Frankfurt (5 yemesi cabası), USG ve Monaco. Şunlardan garanti 3 puan almalıydık. Daha 1-2 hafta önce ilk 8 hesabı kurarken şimdi İlk 24'e girebilecek miyiz diye düşünüyoruz. Okan'ın bu takımda hiç bir başarısı yok, aksine zararı var.

Türkiye'nin en büyük kulübünün başarılı olmasını istediğim için Okan'ın gönderilmesini gerektiğini düşünüyorum ve eğer bu algı oluyorsa, evet algı yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı