Mondial SFC 50 kilometre sayacı bozuldu

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Motor Mondial SFC 50 daha yeni 1-2 aylık yanak takacağım diye sürekli ön lastiği söküyordum bir ara işim bitti lastiği taktım, kilometre sayacını ve de hız ibresinin hareket etmediğini gördüm motor daha 96 kilometrede ne yapabilirim?
@ItsAllGoodman

Son düzenleme:
1-2 aylıksa garantilidir hala servise bir gösterin hocam.

Hocam garantiye yollarsam lastiği söktüğüm için kullanıcı hatası olarak geri yollarlar diye umuyorum.

Hızı ve Km'yi nereden ölçüp saydığını öğren ilk olarak ona göre tekrar bak. Garanti anahtar izi ya da cıvata sabitleyiciden (Eğer Kullanılmışsa) anlar daha önce söküldüğünü.

Hızı ve Km'yi nereden ölçüp saydığını öğren ilk olarak ona göre tekrar bak. Garanti anahtar izi ya da cıvata sabitleyiciden (eğer kullanılmışsa) anlar daha önce söküldüğünü.

ilk cümlenizi anlamadım hocam ama bayağı bir anahtar izi var vidalarda.

Hızı ve km'yi illaki bir yerden okuması lazım ki kadrana verebilsin büyük ihtimalle okuyamıyor ki göstermiyor kadranda onu da bildiğim kadarıyla km rediktörü & dişlisi yapar.

Kilometre telini koparmandan ziyede ön teker yerine oturtamamışsındır.Sök ardından kablonun ucuna bak düz çizgi şeklinde bir boşluğu olması lazım.Aynı şekilde tekerlek tarafında da çizgi şeklinde ucu var.İkisini birlikte denk getir ittir ve sabitle artık cıvata mı tutuyor vida mı ayarla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı