Mondial SFC 50 alınır mı?

Berkay041

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Mondial SFC 50 almak istiyorum. Hem görünüşü güzel olsun hem ayağımı yerden kessin diye 33bin TL bandında. Sizce değer mi?

Merhaba. Mondial SFC 50 almak istiyorum. Hem görünüşü güzel olsun hem ayağımı yerden kessin diye 33bin TL bandında. Sizce değer mi?

SFC ve CG'ler tam keko motoru olarak duruyor kanka. Onu alacağıma biraz biriktirir 125'lik daha uygun motorlar bakarım. Önerim RKS wildcat olacağım 45.000TL'ye 2.elleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rks sniper pro - pro x bak.Ön disk,full led aydınlatma,dörtlü,pro 110cc pro x 135 cc yükseltme imkanı ve daha şık yapıya sahip.Kendim Pro versiyonunu kullanıyorum.

RKS Sniper Pro - Pro X bak. Ön disk, full LED aydınlatma, dörtlü, Pro 110CC Pro X 135 CC yükseltme imkanı ve daha şık yapıya sahip. Kendim Pro versiyonunu kullanıyorum.

Hocam malzeme kalitesi diğer cuplara nazaran düşük diyorlar. Fazla aksam olduğu için fazla yerden sorun veriyor genel olarak kullanan tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla. Ağırlıklı kaportası, krank muhabbetleri dönüyormuş.

Hocam malzeme kalitesi diğer cuplara nazaran düşük diyorlar. Fazla aksam olduğu için fazla yerden sorun veriyor genel olarak kullanan tanıdıklarımdan gördüğüm kadarıyla. Ağırlıklı kaportası, krank muhabbetleri dönüyormuş.
Evet titreşimden dolayı bazı yerlerinde çatlama oluyor.Krank ise direk yükselten kullanıcıyla alakalı.110 veya 135cc yaptıklarında ona göre krank yükseltmesi yapmıyorlar.Ben şuanlık memnunum açıkçası gerçi çok kilometre olmadı :D

Evet titreşimden dolayı bazı yerlerinde çatlama oluyor. Krank ise direk yükselten kullanıcıyla alakalı. 110 veya 135CC yaptıklarında ona göre krank yükseltmesi yapmıyorlar. Ben şu anlık memnunum açıkçası gerçi çok kilometre olmadı :D

Krankın değişimide motosiklette en pahalı parçalar arasında yer aldığı için masraflı oluyor. O yüzden 100CC veya 80CC ile yetinilmesi daha doğru olur motor sağlığı açısından, benim şu an kullandığım SFC 15 16 bin civarlarında hala yürüyor gidiyor makine. 100CC yaptığım zaman garip bir şekilde motorun arızaları azaldı yok denecek kadar.

Krankın değişimide motosiklette en pahalı parçalar arasında yer aldığı için masraflı oluyor. O yüzden 100CC veya 80CC ile yetinilmesi daha doğru olur motor sağlığı açısından, benim şu an kullandığım SFC 15 16 bin civarlarında hala yürüyor gidiyor makine. 100CC yaptığım zaman garip bir şekilde motorun arızaları azaldı yok denecek kadar.
Bu seferde motor kitleyince daha fazlasını ödüyorsun ben onu anlatmaya çalışıyorum :D 2000-3000 her neyse kranka vermiyorlar motor kitleyince bu sefer 5000-6000'lik oluyorlar.Şuan bende 10500km'deyim herhangi bir sorunum yok şükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı