Çözüldü Monitör 180 Hz ama 165Hz gösteriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tensayiii

Centipat
Daha fazla  
Selamlar monitörüm ASUS VG249Q3A 180Hz fakat ne kadar ayarlara baksam da sürekli 165Hz olarak gösteriyor. Sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• ss.png
    80,7 KB · Görüntüleme: 416
  • ss2.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 364
Çözüm
Aynı monitör var menüyü aç hız aşırtma İngilizce olarak overclock diye bir sekme var ona gir açık de sonra aynı yere bir daha girip maksimum yenileme hızı seçeneğini arkadaki joystick ile 180'e çek. İşine yaradıysa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Selamlar monitörüm ASUS VG249Q3A 180Hz fakat ne kadar ayarlara baksam da sürekli 165Hz olarak gösteriyor. Sebebi ne olabilir?

Kullandığınız ekran kartı ve DP/HDMI kablo versiyonunuz nedir?

Bazen HDMI kablosundan kaynaklanabiliyor. Arkadaşımda 144Hz monitör var, HDMI ile Max 120Hz alabiliyor, ben HDMI ile 144Hz alabiliyorum. HDMI kullanıyorsan DP kablosu ile dener misin?

Aynı monitör var menüyü aç hız aşırtma İngilizce olarak overclock diye bir sekme var ona gir açık de sonra aynı yere bir daha girip maksimum yenileme hızı seçeneğini arkadaki joystick ile 180'e çek. İşine yaradıysa çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Çözüm
Aynı monitör var menüyü aç hız aşırtma İngilizce olarak overclock diye bir sekme var ona gir açık de sonra aynı yere bir daha girip maksimum yenileme hızı seçeneğini arkadaki joystick ile 180'e çek.

Sağ ol reis hallettim az önce teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…