Çözüldü Monitör açıkken sistemden uğultu sesi geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miraç Gürbüz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda ses yokken monitöre görüntü vermek için monitörün Power tuşuna bastığımda ses geliyor. Uğultu sesi gibi, anakarta yük biniyor gibi bir ses. Ekranı tekrar kapattığımda o ses kesiliyor. Sorun monitörde mi yoksa anakarta giden kablolardan birisinde olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
VGA kablosunu çıkarttığımda ses kesiliyor hocam ekran kartının VGA girişinde bir sorun yoktur diye düşünüyorum ne kadar 6 senelik kartta olsa bir sorun olsa belli olurdu zaten sorun kablonun eskiliğindendir diye umuyorum.

Bir de neden bilmiyorum girdiğim uygulamalara tarayıcı sekmelerine göre ses seviyesi yükseliyor azalıyor Instagram gelen kutusuna girdiğimde uğultu artıyor mesela YouTube'da daha az forum da daha da az olacak şekilde desibeli değişiyor.

Demek ki daha çok veri isteyen görüntüler olunca kablo daha çok zorlanıyor.
Kablodan geliyor olabilir.

Kablo VGA kablosu sorun o olabilir diyorsan bir şey olmaz hocam 2 3 haftaya HDMI monitör alacağım çünkü bayağıdır bu ses geliyor ve aşırı rahatsız edici sistemin kendisinden geliyor sandım bunalttı artık monitör kapalıyken kesildiğini fark ettim bugün.

Kablo VGA kablosu sorun o olabilir diyorsan bir şey olmaz hocam 2 3 haftaya HDMI monitör alacağım çünkü bayağıdır bu ses geliyor ve aşırı rahatsız edici sistemin kendisinden geliyor sandım bunalttı artık monitör kapalıyken kesildiğini fark ettim bugün.
Kablo girişlerini dinlesene bi ses oradan mı geliyor diye.

Kablo girişlerini dinlesene bir ses oradan mı geliyor diye.

VGA kablosunu çıkarttığımda ses kesiliyor hocam ekran kartının VGA girişinde bir sorun yoktur diye düşünüyorum ne kadar 6 senelik kartta olsa bir sorun olsa belli olurdu zaten sorun kablonun eskiliğindendir diye umuyorum.

Kablo girişlerini dinlesene bir ses oradan mı geliyor diye.

Bir de neden bilmiyorum girdiğim uygulamalara tarayıcı sekmelerine göre ses seviyesi yükseliyor azalıyor Instagram gelen kutusuna girdiğimde uğultu artıyor mesela YouTube'da daha az forum da daha da az olacak şekilde desibeli değişiyor.

Demek ki daha çok veri isteyen görüntüler olunca kablo daha çok zorlanıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı