Rekabetçi oyunlar oynamıyorum.
144 Hz 5 ms monitör mü?
75 Hz 1 ms monitör mü almalıyım?
144 Hz 5 ms monitör mü?
75 Hz 1 ms monitör mü almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
@ChatINNNNN Oyun için olsa bile TN kullanılmamalı. VA, IPS kullanmalı bence herkes.
CS:GO gibi oyunlar için, TN panel gayet yeterli bir seçim. Ama yüksek grafik oyunlar oynayacak ise, sizin dediğiniz daha doğru bir hale geliyor.
CS:GO gibi oyunlar için, TN panel gayet yeterli bir seçim. Ama yüksek grafik oyunlar oynayacak ise, sizin dediğiniz daha doğru bir hale geliyor.
144 hz 5 ms almanı tavsiye ederim ms fark edilebilecek bir durum değildir . Fakat hz gerçekten akıcılık yönünden fark ediliyor . Arkadaşımız paneli sormuş ben tn panel kullanıyorum gayet güzel ama oyun için kullandığımdan tn panel. Sen farklı film başka şeyler yapacaksan ıps panel alabilirsin.
Eğer renk paleti çok önemli ise, TN almayınız. Ayrıca 144 fps altı performans alma ihtimaliniz var ise, GeForce ya da Freesync özelliklerinden kendinize uygun olanı seçmeye dikkat ediniz. TN oyun oynarken sıkıntı yaratmaz ama dizi ve film izliyorken, diğer seçimler daha iyidir.Daha çok açık dünya oyunları oynarım. CS:GO tarzı oyunları oynamıyorum.
Sadece oyun için. Film için televizyon kullanacağım.
Eğer renk paleti çok önemli ise, TN almayınız. Ayrıca 144 fps altı performans alma ihtimaliniz var ise, GeForce ya da Freesync özelliklerinden kendinize uygun olanı seçmeye dikkat ediniz. TN oyun oynarken sıkıntı yaratmaz ama dizi ve film izliyorken, diğer seçimler daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.