Monitör almak için doğru zaman mı yoksa beklemeli mi?

Yeni monitorlerin cok farklari oldugunu sanmiyorum, zira tanitilanlarinda cogu ulkeye gelmiyor, markalar genel olarak OLED kismina cok yogunlastilar artik, yeni tanitacaklarida OLED yanigina karsi falan daha farkli onlemler, daha parlak OLED'ler falan olur muhtemelen. Şu anda iyi bir IPS monitor gayet keyif verici bir bicimde kullanilabiliyor.

Yeni monitorlerin cok farklari oldugunu sanmiyorum, zira tanitilanlarinda cogu ulkeye gelmiyor, markalar genel olarak OLED kismina cok yogunlastilar artik, yeni tanitacaklarida OLED yanigina karsi falan daha farkli onlemler, daha parlak OLED'ler falan olur muhtemelen. Şu anda iyi bir IPS monitor gayet keyif verici bir bicimde kullanilabiliyor.

Bende OLED alacağım için yeni serileri beklemeli miyim yoksa direk G9 alıp geçsem mi kararsız kaldım ama araştırdığım kadarıyla memnun olanda çok pişman olanda

OLED bir monitör alacağım şu an için Odyssey G6 27inç ve G9 49 inç arasında gidip geliyorum.

Hocam oncelikle, 2 turlu OLED var, biri qd-OLED, digeri woled, ikisinin de avantaj ve dezavantajlari var. Bu ara cok fazla arastirdigim icin kafam allak bullak oldu lakin qd-OLED yapisi ve teknolojisi geregi daha ustun gibi duruyor.

Bende OLED alacağım için yeni serileri beklemeli miyim yoksa direk G9 alıp geçsem mi kararsız kaldım ama araştırdığım kadarıyla memnun olanda çok pişman olanda.

Hocam piyasa cok kotu şu anda, daha da kotu olacak sanirim, cunku herkes stok olmasina ragmen Online'ye 5 adet ürün koyuyor 20kdan satacaksa 28k ya satiyor, ve bunu sira sira yapiyorlar firmalarin hepsi. Son cikan OLED'lerin uzecegini sanmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı