Monitör almak için hangi site tercih edilebilir?

Shipowner

Decapat
Daha fazla  
Şikayetlere baktığımda hemen hemen her site için birtakım şikayetler olduğunu gördüm. Şikayetlere kalsa Amazon harici hiçbir yerden monitör alamayacağım. Ki Amazonda'da o ürün yok. MediaMarkt ile ilgili 10.957 şikayet varken Sinerji'de 269 şikayet var. MediaMarkt şikayetlerin 1.053'ünü çözmüş görünürken Sinerji 48'ini çözmüş. Sinerji'den bir monitör siparişi vermeyi düşündüm. Diğer sitelerde de stoklar sıkıntılı. Sadece Sinerji ve MediaMarkt sitesinde gördüm. İkisi arasında hangisinden ürün almak daha iyi olur sonraki olası iade süreçleri için. Çünkü 2 monitör alacağım ve herhangi bir sorun durumunda daha az riski tercih etmek istiyorum. Hatta az da olsa MediaMarkt daha uygun fiyatı ama Sinerji daha güvenilir geldi.

Sinerji ile görüştüğümde hem sitelerinde 1 piksel dahi olsa iade kabul edeceği yazıyor. Hemde bugün 3 kez müşteri hizmetlerini aradım her konuda sorularımı cevapladılar ve olası iade durumunda da bir sorun olduğunda ilgileneceklerini belirttiler.

Sinerji'den Cooler Master GM27 FQS monitörünü aldım ve hiçbir sıkıntısı yok. Sorun yaşayan arkadaşlardan da görüş almak iyi olur tabi ki fakat ben sıfır şikayet ile teslim aldım ürünümü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı