Monitör anlık göz kırpması

samandro

Megapat
Monitör ve PC yeni fakat sistem göz kırpması var. Oyuna girince daha da artıyor böyle git gel yapıyor ama o kadar seri ki bazen gözümü mü kırptım diyorum. Bu sorun ileride büyür mü yoksa Windows 11 kaynaklı falan mıdır? Aşırı tedirginim çok fazla konu olmasına karşın net çözüm de olmaması daha da can sıkıcı. Bir yönden de rahatlatıcı cok kişide var diye. Tavsiyeleriniz bekliyorum iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driveriniz güncel mi?

Ekranı farklı bir bilgisayarda deneyebilir misiniz? Veya bilgisayara farklı bir monitör veya TV takıp aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol eder misiniz?

FreeSync açıksa kapatıp dener misiniz?

İnput lag yapmasın diye daha PC gleir gelmez o ayarları kapattım aslında.

Oyunda değilken de etki ediyor zaten.
Aynen kapalı iken oluyor

Ekranı farklı bir bilgisayarda deneyebilir misiniz? Veya bilgisayara farklı bir monitör veya TV takıp aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol eder misiniz?

Bunu da denemek istiyorum açıkçası ama DisplayPort harici takarsam sanki düzelirmiş gibi geliyor. PC de basit bir ayar buna son verir gibi ama ne cok saliselik yani sorun boyutunda olsa daha uzun veya farklı olurdu.

İşin garibi normal driver manuel Windows 11 ekran kartım vs seçip indirince uyumsuz dedi Experience ile kurunca kurulabildi bu da garipti.

Bu arafa FreeSync değil G-SYNC kapattım FreeSync nasıl kapatılıyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba sorun devam etmekte göz kırpıyor ve çok nadir de olsa bazen monitör komple kapatıyor kendini gri bir şekilde ışık veriyor monitörü tuşundan kapatıp açıyorum kaldıgım yerden devam edebiliyorum çok garip 2 kırmızı pikselin yanında bu durum da bomba gibi oldu çözülmez ise hep bir eksiklik hissedeceğim o kadar para verdik :/

Merhaba sorun devam etmekte göz kırpıyor ve çok nadir de olsa bazen monitör komple kapatıyor kendini gri bir şekilde ışık veriyor monitörü tuşundan kapatıp açıyorum kaldıgım yerden devam edebiliyorum çok garip 2 kırmızı pikselin yanında bu durum da bomba gibi oldu çözülmez ise hep bir eksiklik hissedeceğim o kadar para verdik :/
İade edebiliyorsanız iade edin olmadı garantiye yollayın hocam.

İade edebiliyorsanız iade edin olmadı garantiye yollayın hocam.
sorun için asus a yazdım ama 2 tane ölü piksel garantiye girmiyor galiba ya da türlü bahaneler var nette okudum sikayetvar da sadece diyor gitti geldi bir de ayağını mı ne bir bölümü kargoda gitmiş yani o kadar göndermek istemiyorum ki çünkü bu git gel yapma olayı da gün içinde çok nadir oluyor saliselik bi kesinti gibi o da nadiren olup geri geliyor o yüzden tamamen görüntü vermeyi keserse veya bu 1 2 saniye sürecek kadar boyutlara ulaşırsa benim için sorun bir de düşünüyorum ki acaba ekran kartında mı yoksa monitörde mi 144hz olan bir tane daha var onu bağlıcam deneyeceğim bir gün.. içimden bir ses nvidia bir ayarında veya driver uyumsuzluğundanmış gibi hisse kapılıyorum ama ıdk cok var böyle başlık açan net çözüme ulaşan da yok çünkü hepsi farkında cok saliselik gelişiyor yüksek hertz den dolayı oaln bir duurm zannımca zaten düşük hz ye çekince hiç olmuıyor gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı