Joelmillerrr
Decapat
Merhaba kendi halimde video izliyordum ve monitör bir anda şu şekil bir hal aldı. Sebebi ne olabilir?
Ekran kartınızla alakalı olabilir mi? Başka monitör varsa denemenizi öneririm. Eğer başka monitör yoksa da işlemcinizin dahili grafik birimine takın.
Denedim sonuç yine ayniFarklı bir kablo ile tekrar dener misiniz?
Monitör modeli nedir?Merhaba kendi halimde video izliyordum ve monitör bir anda şu şekil bir hal aldı. Sebebi ne olabilir?
Paneli kronik sorunlu monitörler bu şekilde bi anda bozulabiliyor.Monitorlerin bu şekilde bozulduğunu hiç görmedim.
MSİ G2412FMonitör modeli nedir?
Olabilir hocam. Ben denk gelmedim diye dedim.Paneli kronik sorunlu monitörler bu şekilde bi anda bozulabiliyor.
Kronik sorunlu panele sahip Gigabyte G24F2 ve AOC 24G42SPU ile aynı paneli kullanıyor. Kronik sorun yani. MSI servisini arayıp değişim talep edin. Size 1 üst model monitör verecekler. Değişimde önerdikleri monitörleri seçmekte kararsız kalırsanız yardımcı olabiliriz.MSİ G2412F
Kronik sorunlu panele sahip Gigabyte G24F2 ve AOC 24G42SPU ile aynı paneli kullanıyor. Kronik sorun yani. MSI servisini arayıp bir üst seviye monitör ile değişim talep edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.