Monitör bir anda kapandı ve açılmıyor

Hocam lenovoyamı atayım yoksa aldığım yeremi ?

Hocam bir de menu açılmadan nasıl sıfırlayacağım
 
Hocam Lenovo bu model ekranın nasıl sıfırlanacağı kullanım klavuzunda yazar. Ya da Yotube de bak. İnternette araştır. Kimi modeller menüye girmeden de sıfırlanıyor.

Hocam ikisine de at.
 
@Hectorjulian Hocam lenovoya ulaşmak zor. Sadece telefonla aranıyor galiba. Ondan HB'ye atarım

Bide attıgınız mesajlar silindi
 
tamam ama lenovo ya da atmak zor olmasa. İleride ben size de durumu açıklayan bir dilekçe attım diyebilirsin. Bir de cihazın hem fotosunu hem de videosunu çek. Videoda durumu anlat. Sorunu göster ve satıcıya yolla. Çünkü Kargoda taşıma sırasında başka sorunlar da yaşanırsa o zaman satıcı bu ürün zaten kırık gelmiş der ve sucu direk sana atar. Ya da kendi bir hata yapar monitöre başka bir zarar verirse o zaman sen de ben size yolladığımda böyle bir sorun yoktu size foto ve video atmıştım diyebilirsin.

Birde monitörünün fişi akım korumalı prize takılı değil mi? Eğer değilse bir de akım korumalı prizde dene. Sonra aklıma şey takıldı sen bu monitörü tv ye bağlamadın, direk beIN decoderini tv den söküp, monitöre decoderi bağladın değil mi?

Yok attığım mesajlar ilk sayfada duruyor. İlk sayfaya geri git görürsün.
 
Hocam Hepsiburada'nın uygulamasından kusurlu ürün talebi açılıypr


Hocam ben o beinconnnecti kutu gibi olan şeyi uyduya güce bağladım sonra bir HDMI'yı kutuya birini monitore taktım. Akım korumalımı bilmiyorum ama güç geliyor
 
Tamam doğru takmışsın. Akım korumalı dediğim 3'lü prizler var ya akım korumalı oluyor. Cihazlara gelen akım dalgalanmalarını önleyip sabit akım almasını sağlıyor. Onlardan al. PC için çok gerekli. Elektrik gittiğinde ya da hafif voltaj dalgalanmalarında elektronik cihazını koruyor. Bu büyük marketlerde satılıyor. Vatan Bilgisayar'da da bulabilirsin ya da yapı marketlerde.
 

Hocam kusurlu ürün talebi açıyorum o zaman


Hocam ürünü açarken 1 poşeti yırtıldı onun yerine başka poset olur mu bir de HDMI'lar karıstı baska HDMI gondersem?
 
Son düzenleme:
Tamam aç hocam. Poşet sorun olmaz. Başka poşet kullanabilirsin. Zaten hasarlı ürünü başkasına satamazlar. Sana da eğer yenisini yollarlarsa sıfır açılmamış ürün yollarlar. En temiz HDMI kablosunu yolla. Ama yollamadan önce son bir kez daha monitörü o kablo ile test et. Sonra paketle.

Bir de monitör ilk 14 gün içinde alındıysa hiçbir servis süreci olmadan direkt değişim ya da iade hakkın var. Eğer servise girmesi ve tamir olması gerek falan derlerse bunu söylersin ve serviste tamir istemiyorum direk değişim istiyorum dersin.
 

Hocam vallahi test etmeye gerek yok bence. Bir de HDMI kablosu bir tane kabloya sarilyidi ufak böyle onunla filan sarmasam çünkü kaybettim sorun olur mu?

Hocam hersey için çok sağol adamsın vallahi gecenin bu saatinde yardım ediyon

Bir de poşetler yırtık

Bu arada şuan telefondan yaziyom ondan farklı hesap
 
Olsun hocam hiç sorun değil. Öyle koy yolla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…