Monitör Bit Değeri

• Konuyu başlatan Silinen üye 294212
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 4.837
S

Silinen üye 294212

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Bit derinliği 10 bit olan bir monitörde, Windows üzerinden herhangi bir ayar yapmamız gerekir mi? Gelişmiş Görüntü Ayarları kısmında bit değeri 8 olarak görünüyor, ancak monitör 10 bit. Bu değeri görsel olarak otomatik mi veriyor orada ki değer mi geçerlidir?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hz için ekran kartının driverını yüklemen gerekiyor. Renk içinde aynı şekil driverını yükledikten kendi programında soruyor sana 8 bit mi yoksa 10 bit mi olsun diye

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    53,6 KB · Görüntüleme: 488
Hangi monitör yazmamışsın bile.

Gigabyte AORUS FI27Q 27 kullanıyorum.

Hz için ekran kartının driverını yüklemen gerekiyor. Renk içinde aynı şekil driverını yükledikten kendi programında soruyor sana 8 bit mi yoksa 10 bit mi olsun diye

165 hz alıyorum o konuda sorun yok ancak 8 bit değeri 10 bit değiştirmeme mesela izin vermiyor tekrar 8'e çekiyor. Monitör için sitesinde yazan bilgi aslında şu şekilde 10bits(8 bits+FRC) burada demek istediğini tam olarak anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı