Emir Ercan
Hectopat
Daha fazla
Çok enteresan bir teknik sorun yaşamaktayım. Bilgisayarımı kapattığım an farkına vardım, fan dönmeye devam ediyordu. Birazdan kapanır diye bekledim fakat kapanmadı. Güç kablosunu çektim kasadaki bütün elektriği kestim fakat soğutma fanım hala dönmeye devam ediyordu. Gerçekten çok enteresan bir durum, başına gelen varsa konu hakkında bilgisi olan varsa yardım istiyorum. Daha sonra çoklu prizi kapattığım anda fan durdu. Tekrar sıra sıra fişleri çekerek denedim. Çok saçma gelebilir sizlere fakat sorun monitörde. Monitörün güç kablosunu çektiğim anda hiçbir kablo bağlı olmayan kasadaki fan duruyor. Gerçekten sorunun neden kaynaklandığını bilemiyorum. Monitörüm bir elektrik alan mı yaratıyor acaba. 
Not: Bu sorun bilgisayar çalıştığında ilgili soğutma fanı üzerinde dengesizlik yaratıyor. Kasadan sesler çıkıyor ve titreşim yaratarak dönüyor bahsettiğim fan.
Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Not: Bu sorun bilgisayar çalıştığında ilgili soğutma fanı üzerinde dengesizlik yaratıyor. Kasadan sesler çıkıyor ve titreşim yaratarak dönüyor bahsettiğim fan.
Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.