Monitör camındaki çizik nasıl giderilir?

SaviaSora

Decapat
Daha fazla  
Monitörlerimin yerlerini değiştirirken çok küçük çizikler oluştu. LED panelinde bir sıkıntı yok dıştan çizildi, nasıl düzelteceğim? Yardım edin.

Kardeşim ne yapmamızı bekliyorsun çizilen ekrana? Allah'ım anlamıyorum ya. Adam ekranı çizip yardım istiyor.
Küçük çizikleri giderebilmek için forumdan yardım almaya çalışıyor. İnsanlara sert çıkmadan önce bir daha düşünün. Forumun amacı bu. Yardımlaşmak.

Kardeşim ne yapmamızı bekliyorsun çizilen ekrana? Allah'ım anlamıyorum ya. Adam ekranı çizip yardım istiyor.

Hocam oturduğunuz yerden sinirlenip insanlara gereksiz çıkışlar yapmayın. Sizin yüzünüzden soru sormaya çekinir olduk.

Bu arada diş macunu işe yarıyor diye biliyorum.

Bu arada diş macunu işe yarıyor diye biliyorum.
Bu arada hiç sanmıyorum. Monitörü temizleyeyim derken iyice batırabilirsiniz. Tavsiye etmiyorum.

Diş macunu işine gireceksen yapısı gereği bastırarak veya diş fırçası(kılcal çizikler yapabilir) gibi bir cisimle yapmalısın ki ekrana sürdüğünde temizlenebilsin o da sıkıntı yaratabilir dikkatli olmanda fayda var.

Diş macunu işine gireceksen yapısı gereği bastırarak veya diş fırçası(kılcal çizikler yapabilir) gibi bir cisimle yapmalısın ki ekrana sürdüğünde temizlenebilsin o da sıkıntı yaratabilir dikkatli olmanda fayda var.
Bezle uygulaması lazım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı