Küçük çizikleri giderebilmek için forumdan yardım almaya çalışıyor. İnsanlara sert çıkmadan önce bir daha düşünün. Forumun amacı bu. Yardımlaşmak.Kardeşim ne yapmamızı bekliyorsun çizilen ekrana? Allah'ım anlamıyorum ya. Adam ekranı çizip yardım istiyor.
Kardeşim ne yapmamızı bekliyorsun çizilen ekrana? Allah'ım anlamıyorum ya. Adam ekranı çizip yardım istiyor.
Monitörlerimin yerlerini değiştirirken çok küçük çizikler oluştu. LED panelinde bir sıkıntı yok dıştan çizildi, nasıl düzelteceğim? Yardım edin.
Bu arada hiç sanmıyorum. Monitörü temizleyeyim derken iyice batırabilirsiniz. Tavsiye etmiyorum.Bu arada diş macunu işe yarıyor diye biliyorum.
Bezle uygulaması lazım hocam.Diş macunu işine gireceksen yapısı gereği bastırarak veya diş fırçası(kılcal çizikler yapabilir) gibi bir cisimle yapmalısın ki ekrana sürdüğünde temizlenebilsin o da sıkıntı yaratabilir dikkatli olmanda fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.