Çözüldü Monitör Cant display this video mode hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TrollFac3

Kilopat
Monitör
Philips M1 17S1
Monitörüm 1280x1024 çözünürlükte ve Görüntü ayarlarına girdiğimde bana 1024x768 çözünürlük öneriyor. Bilgisayar fakat ben bunu 1280x1024'e aldığımda cannot display this video mode change it to 1280x1024@60 yazıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Az önce orayı burayı kurcaladım ve sorunumu kendim çözdüm. Sorunu çözmek için önce bilgisayarı desteklediği en yüksek çözünürlük olan 1080P'ye aldım sonra sinyal çözümleme 1080p oldu ve 1280x1024'e düşürünce görüntü gitmedi ve daha sonra GPU ölçeklemeyi tam panel moduna getirip açıp kapattıktan sonra kapalı iken ortala yapınca düzeldi.
Kapalı iken ortala moduna geçirince düzeldi artık sorun kalmadı.

Komşu çocuğu ☠️

Kullandığınız ekran kartına göre onun ayarlarından bir bakın isterseniz. Ekran kartında farklı bir port da deneyebilirsiniz.

Ekran kartım R7 240 AMD Radeon Software'den hallettim.
Farklı bir kablo ile deneyin derim.

kabloda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce 1280x1024 te aynı kabloda çalışıyordu en son komşu çocuğu oyun oynuyordu bilgisayarda.
Komşu çocuğu ☠️

Kullandığınız ekran kartına göre onun ayarlarından bir bakın isterseniz. Ekran kartında farklı bir port da deneyebilirsiniz.

Az önce orayı burayı kurcaladım ve sorunumu kendim çözdüm. Sorunu çözmek için önce bilgisayarı desteklediği en yüksek çözünürlük olan 1080P'ye aldım sonra sinyal çözümleme 1080p oldu ve 1280x1024'e düşürünce görüntü gitmedi ve daha sonra GPU ölçeklemeyi tam panel moduna getirip açıp kapattıktan sonra kapalı iken ortala yapınca düzeldi.
Kapalı iken ortala moduna geçirince düzeldi artık sorun kalmadı.

Komşu çocuğu ☠️

Ekran kartım R7 240 AMD Radeon Software'den hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüğünüze sevindim. İyi sosyaller 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı