Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Turkcell (faturasız) > sınırsız whatsapp ve bip + sınırlı youtube, fizy, eba
Vodafone (faturalı) > sınırsız iletişim paketi (whatsapp, telegram, facebook messenger, signal, bip, yaay) + sınırsız sosyal paketi (X, instagram, facebook) > İnternet paylaşımı (tethering) yapamaz yazıyor.

Bunlardan herhangi birini rootsuz bir şekilde laptopta nasıl kullanabilirim?

@EkmekArasiHDD @387354 @İzmirli Gurme
Turkcell için bilgim yok. Bu yöntemleri aramayalı birkaç yıl oluyor. 40 GB kotam var Turkcell'de ve fazla fazla yetiyor şimdilik.

Turkcell (faturasız) > sınırsız whatsapp ve bip + sınırlı youtube, fizy, eba
Vodafone (faturalı) > sınırsız iletişim paketi (whatsapp, telegram, facebook messenger, signal, bip, yaay) + sınırsız sosyal paketi (X, instagram, facebook) > İnternet paylaşımı (tethering) yapamaz yazıyor.

Bunlardan herhangi birini rootsuz bir şekilde laptopta nasıl kullanabilirim?

@EkmekArasiHDD @387354 @İzmirli Gurme
Amacın bu paketleri normal internet gibi kullanmak mı yoksa bu paketleri bilgisayarda da yine paket dahilinde kullanmak mı?

Amacın bu paketleri normal internet gibi kullanmak mı yoksa bu paketleri bilgisayarda da yine paket dahilinde kullanmak mı?
Hocam mümkünse normal internet olarak laptopta kullanmak istiyorum. Değilse paket olarak da olur.

Peki normal internet olarak nasil kullanabilirim?
O konuda ben yardımcı olamıyorum. Ama yolunu buldun diyelim, bir program ile telefonda kullanmayı başardın, o programın PC alternatifini kullanarak PC'de de normal internet olarak kullanabilirsin (TTL yine 65 olacak).

Bu durumda sunucu ve ayarında sorun yok.
Sorun telefon ya da bağlantı uygulalasında. Uygulama ile sunucuya bağlanıyorsun ama telefonun internete çıkış için VPN kullanmıyor. Haliyle kotadan yiyor.
Bu uygulama ile sunucuya bağlanıp dener misin?

Hocam attığınız v2ray ve X-ray GitHub repolarına baktım ama UDP destekli Discord'de sesli + oyuna girebilmeyi sağlayan SNI spooflu dosya yok snrm vmess websocket üzeri UDP isteklerini geçiremiyor muyuz acaba?

Bizim amacımız sınırsız sosyal medya paketlerini en basit yolla sınırsız internet olarak kullanmak.

V2ray ile ilgili Çin ve Rus siteleri ve githublarda sorunuzun cevabını bulabilirsiniz muhtemelen.En fazla kısıtlama bu ülkelerde.Haliyle çözüm de.

Bizim amacımız sınırsız sosyal medya paketlerini en basit yolla sınırsız internet olarak kullanmak.

V2ray ile ilgili Çin ve Rus siteleri ve GitHub'larda sorunuzun cevabını bulabilirsiniz muhtemelen. En fazla kısıtlama bu ülkelerde. Haliyle çözüm de.

Yani bildiğiniz bir çözümü varsa çok memnun olurum ama dediğiniz gibi GitHub üzeri araştırma yapacağım v2rayde attığınız 2 senaryo ile de oynama yaparak denedim ama oyun tarzı işlevlerde bağlantı kuramıyorum bunları aşmam lazım tekrardan teşekkürler yanıt verdiğiniz için.

Arkadaşlar Turkcell YouTube paketini VPN'siz kandırmayı başardım byedpı ile. Tabii bu tarz kullanımları tasvip etmediğim için paylaşmıyorum kendim de kullanmıyorum. Sadece teorik olarak mümkün olduğunu söylemek istedim.

Yapması zor bir işmi merak ettim bir göz atacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı