Monitör çıkışı laptopa uyumlu mu?

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Acer Nitro VG240Y 180Hz 1 ms IPS panel monitörü sipariş verdim. Laptopun için kullanacağım fakat laptopumda HDMI girişi var, monitörün kablosu hangi şekilde olur, dönüştürme almam gerekir mi? Gerekirse hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kutu içerisinden genellikle DP kablosu çıkar. Geldiğinde HDMI çıkmaz ise bir HDMI kablo alacaksınız.
Hocam umarım hdmi çıkar.

Genelde ya HDMI çıkar ya da HDMI ve DP kablosu çıkar hocam monitörlerde. Sadece DP çıkanı görmedim DP daha pahalı çünkü.
Nereden öğrenebilirim itopyayı aramak dışında youtube videolarında ya dp var ya da hdmi net bilgi için.

Son düzenleme:
Hocam umarım HDMI çıkar.

Nereden öğrenebilirim İtopya'yı aramak dışında YouTube videolarında ya DP var ya da HDMI net bilgi için.

Ürünün numarasına baktım hocam HDMI çıkması lazım, zaten dediğim gibi sadece DP çıkmaz daha kaliteli ürünlerde bile HDMI ve DP olur HDMI garanti koyarlar daha ucuz çünkü.

Ürünün numarasına baktım hocam HDMI çıkması lazım, zaten dediğim gibi sadece DP çıkmaz daha kaliteli ürünlerde bile HDMI ve DP olur HDMI garanti koyarlar daha ucuz çünkü.
Umarım teşekkürler ilgilendiğiniz için.Hdmi olarak çıkarsa çözüm olarak işaretlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı