Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 29 Şubat 2024 #11 claptown dedi: HDMI değiştirdim, olmadı. Genişletmek için tıkla... GPU kaynaklı bence. DisplayPort kablo var mı evde? Onunla deneyin bir.
claptown dedi: HDMI değiştirdim, olmadı. Genişletmek için tıkla... GPU kaynaklı bence. DisplayPort kablo var mı evde? Onunla deneyin bir.
claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #12 Paul Walkers dedi: GPU kaynaklı bence. DisplayPort kablo var mı evde? Onunla deneyin bir. Genişletmek için tıkla... DP kablo ile ana monitörü bağlıyorumda, bir deneyeyim. Hocam bu nasıl monitör vallahi şaşırdım, DP girişi yok sanarsınki 1999.
Paul Walkers dedi: GPU kaynaklı bence. DisplayPort kablo var mı evde? Onunla deneyin bir. Genişletmek için tıkla... DP kablo ile ana monitörü bağlıyorumda, bir deneyeyim. Hocam bu nasıl monitör vallahi şaşırdım, DP girişi yok sanarsınki 1999.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 29 Şubat 2024 #13 claptown dedi: DP kablo ile ana monitörü bağlıyorumda, bir deneyeyim. Hocam bu nasıl monitör vallahi şaşırdım, DP girişi yok sanarsınki 1999. Genişletmek için tıkla... Vallahi mi ? Televizyonda var mı bir bakın.
claptown dedi: DP kablo ile ana monitörü bağlıyorumda, bir deneyeyim. Hocam bu nasıl monitör vallahi şaşırdım, DP girişi yok sanarsınki 1999. Genişletmek için tıkla... Vallahi mi ? Televizyonda var mı bir bakın.
claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #14 Paul Walkers dedi: Vallahi mi ? Televizyonda var mı bir bakın. Genişletmek için tıkla... Pu-ahahaha, televizyonda vardır tabii.
Paul Walkers dedi: Vallahi mi ? Televizyonda var mı bir bakın. Genişletmek için tıkla... Pu-ahahaha, televizyonda vardır tabii.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 29 Şubat 2024 #15 claptown dedi: Pu-ahahaha, televizyonda vardır tabii. Genişletmek için tıkla... Denemekten başka çare yok . Umarım kablo bozuktur yoksa masraf bayağı artacak.
claptown dedi: Pu-ahahaha, televizyonda vardır tabii. Genişletmek için tıkla... Denemekten başka çare yok . Umarım kablo bozuktur yoksa masraf bayağı artacak.
claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #16 Driver ve windowsumda güncel, nedir ki sorunu?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 29 Şubat 2024 #17 claptown dedi: Driver ve Windows'umda güncel, nedir ki sorunu? Genişletmek için tıkla... Kablo ya da GPU arızalı. Win+CTRL+Shift+b tuşuna basınca düzeliyor mu?
claptown dedi: Driver ve Windows'umda güncel, nedir ki sorunu? Genişletmek için tıkla... Kablo ya da GPU arızalı. Win+CTRL+Shift+b tuşuna basınca düzeliyor mu?
claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #18 Paul Walkers dedi: Kablo ya da GPU arızalı. Win+CTRL+Shift+b tuşuna basınca düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... O-hooo, 9. ya deneyişim belki ya. Kablo değiştirdim de olmadı.
Paul Walkers dedi: Kablo ya da GPU arızalı. Win+CTRL+Shift+b tuşuna basınca düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... O-hooo, 9. ya deneyişim belki ya. Kablo değiştirdim de olmadı.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 29 Şubat 2024 #19 claptown dedi: O-hooo, 9. ya deneyişim belki ya. Kablo değiştirdim de olmadı. Genişletmek için tıkla... GPU sizlere ömür .
claptown dedi: O-hooo, 9. ya deneyişim belki ya. Kablo değiştirdim de olmadı. Genişletmek için tıkla... GPU sizlere ömür .
claptown Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #20 Paul Walkers dedi: GPU sizlere ömür . Genişletmek için tıkla... Hay... Emin miyiz GPU'dan sıkıntı olduğua? Bugün bir sorun yoktu GTA SA.'e girince bir anda böyle oldu.
Paul Walkers dedi: GPU sizlere ömür . Genişletmek için tıkla... Hay... Emin miyiz GPU'dan sıkıntı olduğua? Bugün bir sorun yoktu GTA SA.'e girince bir anda böyle oldu.