Monitör çizik giderici önerisi

2 hafta önce monitör almıştım geçen hafta da köşede minik bir çizik olduğunu fark ettim ama babam kızar ve iade ettikten sonra başka bir monitör almaz diye bir şey söyleyemedim silgi ile anında geçti çok teşekkür ederim.

İlk olarak en büyük çizikte hafifçe denedim ve geçtiğini gördüm. Sonra ekranı söküp yatağa koydum ve bastıra bastıra silmeye başladım. Bol toz çıktı silgiden bilmiyorum o etki etti mi. Sonra silip silip bir gözlük beziyle sildiğim yerleri temizledim. En sonunda böyle olana kadar devam ettim
allah razı olsun sizden vallaha monitörü yeni aldım 5 ay boyunca harçlıklarımı biriktirerek aldım korkudan kalp krizi geçirecektim denedim geçti çizikler çok teşekkür ederim

Gardaş bende monitörü şu magic the solution diye bir temizleme zımbırtısı var onunla sildim ekranda sonra uzunlamasına çizikler fark ettim bir çoğu yerinde neyse araştırdım ettim senin bu konuyu gördüm deneyeyim dedim mavi ösym silgisi ile sildim ardından çok az nemli mikrofiber bez ile sildim o tüm çizikler gitti. Çok teşekkür ederim monitörü değiştirmeyi düşünmüştüm o çizikleri görünce gerek kalmadı.

Gardaş bende monitörü şu magic the solution diye bir temizleme zımbırtısı var onunla sildim ekranda sonra uzunlamasına çizikler fark ettim birçoğu yerinde neyse araştırdım ettim senin bu konuyu gördüm deneyeyim dedim mavi ÖSYM silgisi ile sildim ardından çok az nemli mikrofiber bez ile sildim o tüm çizikler gitti. Çok teşekkür ederim monitörü değiştirmeyi düşünmüştüm o çizikleri görünce gerek kalmadı. Fotoğrafatki çizikler yukarıdan aşağı kadar gidiyordu, epey vardı hepsi yok oldu şimdi.

Dosya Ekleri

• 20251122_102430.jpg
    20251122_102430.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı