Monitör dahil 14.500 TL'ye sistem toplama

Aslında PSU, kasa ile birlikte dahili olarak geldi. Fakat ikisinin olduğu link bulamadım. RTX 2070 Super için de 650W yetiyormuş. Kasa ile birlikte ucuza geldiği için onu ayrı almadım. Teşekkür ederim
Watt olarak yeterli ama enerji verimliliği olarak 80+ Gold alınabilir diye demiştim yoksa güzel bir PSU ve yeterli o sistem için. Ama almışken daha iyi bir şey alınabilirdi olarak demiştim.

Ekran kartını ciddi bir indirimle satın almasaydın bende 3070 ile kurardım o sistemi ama dengeli olmazdı. B450 anakart ve Ryzen 5 3600x ikilisi ile devam etmen gerekebilirdi. Hayırlı olsun sistemin.
Evet ve 2K monitör de alamazdık bence bütçeyi aşardı ve R5 3600X full HD'de 3070'e darboğaz da yapabilirdi belki de.
Watt olarak yeterli ama enerji verimliliği olarak 80+ Gold alınabilir diye demiştim yoksa güzel bir PSU ve yeterli o sistem için. Ama almışken daha iyi bir şey alınabilirdi olarak demiştim.
Haklısınız hocam ama +80 gold olanlar bin lira üzerinde oluyor genelde. Normalde R5 3600X alacaktım son anda ekleyerek 5600X aldım. +80 Gold için bütçe yetmiyordu ama ilerleyen zamanda belki değiştirebilirim.

Haklısınız hocam ama +80 gold olanlar bin lira üzerinde oluyor genelde. Normalde R5 3600X alacaktım son anda ekleyerek 5600X aldım. +80 Gold için bütçe yetmiyordu ama ilerleyen zamanda belki değiştirebilirim.
Son anda ekleyip 5600X almak doğru bir karar. Ryzen 7 3700X'ten güçlü.
Kaliteli bir 750W 80+ Gold PSU;
Kaliteli bir 600W 80+ Gold PSU;

Gayet dengeli ve güzel sistem olmuş hocam, stokların azalması veya olmaması durumlarından ötürü bence doğru yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.

Son anda ekleyip 5600X almak doğru bir karar. Ryzen 7 3700X'ten güçlü.
Kaliteli bir 750W 80+ Gold PSU;
Kaliteli bir 600W 80+ Gold PSU;
NVIDIA RTX 2070 Super için minimum 650W tavsiye ediyor. Ama olur da PSU sıkıntı çıkartırsa Asus ROG Thor 850W +80 Gold almak isterim. 10 yıl garantisi var ve ömürlük olur diye düşünüyorum. Şimdilik bu PSU idare etsin zaten kasa ile dahili geldiği için ucuza geldi

NVIDIA RTX 2070 Super için minimum 650W tavsiye ediyor. Ama olur da PSU sıkıntı çıkartırsa Asus ROG Thor 850W +80 Gold almak isterim. 10 yıl garantisi var ve ömürlük olur diye düşünüyorum. Şimdilik bu PSU idare etsin zaten kasa ile dahili geldiği için ucuza geldi
Eğer ilerde sistemler aşırı derecede fazla güçlü Watt'lar yemezse Asus ROG PSU'lar ömürlüktür.

Kasa TD500 olabilir,
Wi-Fi özelliği önemliyse bu fiyata B550 Wi-Fi Edge veya Carbon Wi-Fi düşünebilirsiniz,
Ekran kartı 3070 olabilir ama fiyat farkı çoksa gerek yok,
Monitör 1080P fakat 2070 1080P için tasarlanmış bir kart değil,

Onun dışında sistem güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı