Monitör dahil 20.000 TL'ye kadar sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan sergx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 674
Bu sisteme bakmanı öneririm.
Berbat sistem. Aynı paraya RX 7600'lü ve kaliteli bileşenli sistem öneriyoruz, gelip burada Everest PSU'lu, RX 6600 sistem öneriyorsunuz.

Önerdiğin monitör de çöp.

PowerBoost kullanıyorum.
Kendiniz çöp kullanıyorsunuz diye insanlara da çöp ürün önermek zorunda değilsiniz, değil mi? İnsanlar eli yüzü düzgün ürün alsın diye öneriyoruz. Siz GameBooster vb. öneriyorsunuz. Biriniz geliyor Everest öneriyor, biriniz geliyor GameBooster öneriyor...

Football Managerin çoklu çekirdek performansı kötü diye biliyorum. 13. Nesil intel işlemciler daha iyi olur bence. AMD tarafını çok tanımıyorum bu konuda.

Sistemim neden açılmıyor diye konu açtığınız zaman hatırlatırız.
Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum çok da ağır oyunlar oynadım 3D modelleme yaptım bir şey olmadı. Bu kadar korkmayın arkadaş FM oynayacak ve Google girecek.

Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum çok da ağır oyunlar oynadım 3D modelleme yaptım bir şey olmadı. Bu kadar korkmayın arkadaş FM oynayacak ve Google girecek.
Sizdekine bir şey olmaması ürünün kalitesiz olmadığını göstermez.

Kendiniz çöp kullanıyorsunuz diye insanlara da çöp ürün önermek zorunda değilsiniz, değil mi? İnsanlar eli yüzü düzgün ürün alsın diye öneriyoruz. Siz GameBooster vb. öneriyorsunuz. Biriniz geliyor Everest öneriyor, biriniz geliyor GameBooster öneriyor...
Ben alsın demedim ki kendim de almam zaten şu an PC alacak olsam, PSU'ya dikkat etmedim hazır sistemlere bakarken. Size beğenmedim atma sebebim de işlemciydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı