Monitör dahil 25.000 TL'ye kadar internet kafe için sistem tavsiyesi

Bütçe
Monitör dahil 25.000 TL
Aynen, gayet güzel oldu hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var, konu sahibi internet kafe için dizecekmiş. Yani birçok ekran kartı bulması gerek böyle yaparsa. Bu da biraz uğraştırıcı olabilir.

Mining rigcilerin elinde toplu ekran kartları oluyor. Hem ucuza gelir hem de uğraşmamış olur tekli tekli. Ancak teker teker kontrol etmesi lazım kartları. Olmaz derse konu sahibi sizin yukarıdaki önerinizi alır.

Hocam tek tek alıntılamak istemiyorum çok teşekkür ederim ben fiyat konusunda bir şeyi söylemeyi unutmuşum toplu alımda fiyat oynayacağını düşündüğüm için monitörde veya ekran kartlarında hatrı sayılır değişiklik yapılabileceğini düşünüyorum.

Aynen, gayet güzel oldu hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var, konu sahibi internet kafe için dizecekmiş. Yani birçok ekran kartı bulması gerek böyle yaparsa. Bu da biraz uğraştırıcı olabilir.

Hocam 2.el de toplu ekran kartı bulursam kesinlikle değerlendirmek isterim tek korkum garanti olmadığı için erken safhada elimde kalmaları. Yardımınız için teşekkür ederim. Yılbaşından sonra piyasanın ne olacağını bilmemek korkutuyor sizce indirim günlerini beklemeli miyim?

Son düzenleme:
İndirim günleri geride kaldı hocam. Normalde 16-17 bine 4060'lı sistem çıkıyordu. Şu an 20 bin civarı hep.

İleriye dönük amaçlıyorsanız önceki mesajlarda bahsettiğimiz gibi 7500F'li sistem daha mantıklı ancak ikinci el ekran kartı sıkıntı çıkartabilir bu sefer de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı