Monitör Dahil 2500 TL'ye Oyun için Sistem Önerisi

Apu sistem kurarsın anca o fiyata ilerde takviye olarak RAM ve ekran kartı eklersin ve işini görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu sistem işini görür 400 TL yede monitör alırsın ilerde geliştirmeye açık.

Donanım arşivinin bilgisayarı güzel bir sisteme benziyor ayrıca bütçeme de uygun monitör ekleyince tam 2500 TL'ye ulaşıyor. Fakat monitör seçimi hakkında biraz kararsız kaldım. 450 TL'ye kadar monitör önerilerine de açığım. Marka olarak önceliklilerim BenQ - Asus - Viewsonic.

Şöyle bir şey toplamaya çalıştım da iyi midir sizce?

Eki Görüntüle 288884

Anakartta kaç tane ram slotu var? Ona bakmadım. Eğer 2 tane ise anakart tercihi değiştirilmeli. İleride yükseltmeyi düşündüğü için parça çıkarıp satıp yenisini almadan direkt olarak alıp takabilsin. Eğer 4 ise en uygun sistem bu bence de.
Haricinde monitör kaç hertz onu sorabilir miyim? Bence 144 hertz tercih edilmeli. Çünkü diğer donanımlar yükseltilmesi monitöre göre daha kolay ve uygun olur.

Kardeşim saçmalama 144Hz 1ms monitör zaten 1000 TL, @Ccebur bilmeden konuşma. Buyur 144Hz 1ms ve Dual Kit RAM 16GB sistem topla. Bu bütçe ile alacağınız sistem çok az oyunda 144 f/s verir. Ayrıca bu fiyat ile tek bir siteden toplanmış şekilde imkansız sayılır.
Evet Donanım arşivi'nin bilgisayarı daha iyi alınabilir. Çünkü Sinerji'de parçalar daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı