Merhaba arkadaşlar. toplama bilgisayar alacağım ama ufak bir sorun var, bu konuda tam bir bilgim yok. Ben bir sistem hazırladım, sizden bu sistem hakkında bilgiler istiyorum. Uyumlu mudur ? Oyunlarda sorun yaşar mıyım?
2.500 TL bütçem var benim yaptığım sistemde bir sorun var mı ? Onları söyleyin ve bütçeme uygun ne alabilirim? (Benim aşağıda yazan her şeyi almam gerekiyor malzeme bakımından o yüzden bütçeye de uygun bir şeyler tavsiye ederseniz sevinirim.)
Toplam: 2578 TL / %30 Hafta Sonu İndirimli Hali İle.
İşlemciyi FX-6300 yapıp işlemci soğutucusunu kaldırıp ve kasadan kısıp monitöre yönelebilirsin ancak genel iskeleti bunun üzerine kurmanı tavsiye ederim.
Bence arkadaş dalgasına konu açmış. Kimse bütün parçaları doğru seçipte ekran kartına onu seçmez. İşlemci, ram, soğutucu, anakart hepsinde ne seçeceğini biliyor ama ekran kartını GT 630 seçiyor hiç samimi gelmedi!
Bence arkadaş dalgasına konu açmış. Kimse bütün parçaları doğru seçipte ekran kartına onu seçmez. İşlemci, ram, soğutucu, anakart hepsinde ne seçeceğini biliyor ama ekran kartını GT 630 seçiyor hiç samimi gelmedi!