Monitör dahil 30 bin TL'ye sistem önerisi

CR4SHER

Hectopat
Daha fazla  
Sırf oyun oynamak için bilgisayar almak istiyorum. Tek şartım monitörün 240 Hz ve üstü olması. Şu an bu sistem mantıklı geliyor monitöre daha karar veremedim. Öneriniz varsa bekliyorum. Bütçem 30 bin TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf oyun oynamak için bilgisayar almak istiyorum. Tek şartım monitörün 240 Hz ve üstü olması. Şu an bu sistem mantıklı geliyor monitöre daha karar veremedim. Öneriniz varsa bekliyorum. Bütçem 30 bin TL.

kasası çok hoş değil, şunu alsanız daha iyi

O ekran kartına 240Hz monitörün gideceğini sanmıyorum. Çoğu oyunda 240 FPS göremeyeceğiniz için pek keyif alamayabilirsiniz. CS:GO gibi FPS oyunlarında geçerli olmayabilir bu dediğim.

O ekran kartına 240Hz monitörün gideceğini sanmıyorum. Çoğu oyunda 240 FPS göremeyeceğiniz için pek keyif alamayabilirsiniz. CS:GO gibi FPS oyunlarında geçerli olmayabilir bu dediğim.

Hocam cezam vardı o yüzden şimdi dönüyorum. Bilgisayarı alma amacım Valorant tarzı oyunlar oynamak. O yüzden 240 Hz istiyorum.

Hocam 240Hz'de ısrarcıysanız eğer alacağınız sistemin Valorant gibi oyunlardaki FPS değerlerine YouTube'dan bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı