Merhabalar;
Öncelikle Technopat'ı uzun yıllardır takip etmeme rağmen Technopat Sosyal'deki ilk mesajım olduğundan ötürü biraz heyecanlıyım.
Soruma geçecek olursam, şu sistemi satın almayı düşünüyorum (bütçeye monitör dahil):
Sizce piyasa koşullarında bütçeme daha uygun bir sistem/monitör ikilisi bulabilir miyim?
Bu sistem eğer şu an için uygunsa ortalama kaç yıl kullanım ömrü sunar? (Teknolojik ürünlere nazik davranan biri olduğumu belirteyim.)
Son olarak da İTOPYA.COM'a kargolama konusunda güvenebilir miyim?
Bu sistemde hoşuma gitmeyen şeyler var. Örneğin RAM'ler 2133 MHz. Ben en azından 2400 istiyorum. Yazıcı vs. parasına da bileşenler bir üste upgrade edilebilir diye düşünüyorum. Mesela 21.5" monitörün oyunlarda keyiften çalacağını okumuştum.
Bu sistemde hoşuma gitmeyen şeyler var. Örneğin RAM'ler 2133 MHz. Ben en azından 2400 istiyorum. Yazıcı vs. parasına da bileşenler bir üste upgrade edilebilir diye düşünüyorum. Mesela 21.5" monitörün oyunlarda keyiften çalacağını okumuştum.
Video yüklendiğinden beri bir sekmede ilk sorduğum sistem, bir sekmede de G1 açık. Bir ona bir buna bakıp duruyorum. Fakat 23 inçten daha küçük bir monitör almak istemediğimden bütçeme sığdıramıyorum G1'i. 400 TL'ye 21.5" üzeri bir ekran denk gelirse kampanya falan ancak o şekilde.
Yine de çok teşekkür ederim emekleriniz için.
Babalar Günü indirimlerinden bana hitap eden bir şey çıkar mı? Ne dersiniz?