Monitör Dahil 3300 TL ile Sistemi Toplama

Görkem ÜNLÜ

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar;
Öncelikle Technopat'ı uzun yıllardır takip etmeme rağmen Technopat Sosyal'deki ilk mesajım olduğundan ötürü biraz heyecanlıyım:).
Soruma geçecek olursam, şu sistemi satın almayı düşünüyorum (bütçeye monitör dahil):

VOK-1008I/Pentium G5400/Asus GTX1050Ti Phoenix/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
AOC 23.6" E2470SWH D-SUB DVI HDMI 1ms Led Gaming Monitör | ITOPYA

Sizce piyasa koşullarında bütçeme daha uygun bir sistem/monitör ikilisi bulabilir miyim?
Bu sistem eğer şu an için uygunsa ortalama kaç yıl kullanım ömrü sunar? (Teknolojik ürünlere nazik davranan biri olduğumu belirteyim.)
Son olarak da İTOPYA.COM'a kargolama konusunda güvenebilir miyim?

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.;)

Bu sistemde hoşuma gitmeyen şeyler var. Örneğin RAM'ler 2133 MHz. Ben en azından 2400 istiyorum. Yazıcı vs. parasına da bileşenler bir üste upgrade edilebilir diye düşünüyorum. Mesela 21.5" monitörün oyunlarda keyiften çalacağını okumuştum.

Bu sistemde hoşuma gitmeyen şeyler var. Örneğin RAM'ler 2133 MHz. Ben en azından 2400 istiyorum. Yazıcı vs. parasına da bileşenler bir üste upgrade edilebilir diye düşünüyorum. Mesela 21.5" monitörün oyunlarda keyiften çalacağını okumuştum.
sana kalmış artık yinede ben biraz araştırma yapayım geri donerim
DA-G1/R3 2200G/Asus GTX1050Ti Cerberus/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bak donanım arşivi bunun videosunu yeni çekti kanalına gir bak videoyu izle bu düşün sadece fiyatı bir tık yukseltebilirsin zaten PC yi özelleştirme ecenwgi mevcut

sana kalmış artık yinede ben biraz araştırma yapayım geri donerim
DA-G1/R3 2200G/Asus GTX1050Ti Cerberus/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bak donanım arşivi bunun videosunu yeni çekti kanalına gir bak videoyu izle bu düşün sadece fiyatı bir tık yukseltebilirsin zaten PC yi özelleştirme ecenwgi mevcut

Video yüklendiğinden beri bir sekmede ilk sorduğum sistem, bir sekmede de G1 açık. Bir ona bir buna bakıp duruyorum:D. Fakat 23 inçten daha küçük bir monitör almak istemediğimden bütçeme sığdıramıyorum G1'i. 400 TL'ye 21.5" üzeri bir ekran denk gelirse kampanya falan ancak o şekilde.

Yine de çok teşekkür ederim emekleriniz için.
Babalar Günü indirimlerinden bana hitap eden bir şey çıkar mı? Ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı