Monitör dahil 4500 TL Sistem

Bütçe
4500

Ryzen 5 1600 AF edition, Ryzen 5 2600'a erişiyor neredeyse. Dolayısıyla bu parça seçimini düşürerek 416 lira kazanmış olursun. İnceledim, güzelmiş.

Bu sistem tercih edilebilir. Işlemci R5 1600'e düşürülüp SSD Toshiba 240GB'a yükseltilirse ve tabii ki kasa Zalman S3 modeline yükseltilirse alınabilir bir sistem olur.

Bu sistem tercih edilebilir. Işlemci R5 1600'e düşürülüp SSD Toshiba 240GB'a yükseltilirse ve tabii ki kasa Zalman S3 modeline yükseltilirse alınabilir bir sistem olur.

Hayır hocam, forumda konusu var, Toshiba kronik sorunlu SSD'ler üretiyor. uzak durmakta fayda var.

b450m ile 320m'in arasındaki fark ne?

Aynı sorun Adata'da da var :/

B450'ye 3000 serisi işlemciler takılırken A320'ye takılmıyor.
O.c performansi da B450'ye göre düşük.

evet teşekkürler ben bunu unutmuştum...

Ben kendim Ryzen 5000 seriisine kadar herhangi bir değişiklik yapmamayı düşündüğüm içn, bu kartı aldım. Overclock hayatımda videosunu bile izlemedim. O yüzden bu konuları kendi tavsiyelerimin dışında tutuyorum.

Peki ekran kartının tek fanlı olması bana sıkıntı yaşatırmı çünkü arada 300 TL gibi bir fark var çift olanıyla.

Dostum tek fanlı GTX 1050 Ti kullanıyorum ve gayet memnunum en fazla 6-7 derece yaşatır sana onu da fanı hızlandırıp çözebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…