Monitör dahil 4500 TL Sistem

Bütçe
4500
Hocam 8 GB almana gerek yok oyunlar için. Zaten bu kart 4K 'da tam verimli çalışmaz. 8GB olsa bile. Dolayısıyla FULL HD için 4GB gayet yeterli bir boyut.(adope vs vs vs gibi programlar için bilemiyorum tabi)
ama tek fanlı çift fanlısı varmı bilmiyorum 4gb'ın
256 GB az değil mi? Oyunların boyutu artık minimum 50-60 GB'dan başlıyor.
bütçem az olduğu için şimdilik bunu seçebildim

Abartmaya gerek yok. Max 75 - 76 derece falan olur.

ne yani? sen simdi bana 76 derece olur diyorsun. Yani ROG STRiX ile aynı sıcaklık değerinde mi olacak? O zaman baya bi insanın kafası çalışmıyor, Pulse almamış.
evet bende bunu buldum iyidir sanırım değil mi?

Güzel monitör. Lakin ben minimum 24 inç önermekteyim.

RAM'in markası hiç iç açıcı değil. Corsair gibi kaliteli markalara yönelmeniz daha iyi olur.

.

Bütçe yeterse bunu alabilirsin. Yanında Mount and Blade: Bannerlord'da beleşe geliyor ;)
Bannerlord kampanyası ne zamana kadar sürüyor bilgin var mı?

Hocam ayrıca ben tam okuyamadım herhalde, sen 256 GB SSD dışında HDD almayacak mısın?

Eğer böyle bir şey düşünüyorsan, lütfen vazgeç. İçine oyun yükleyemedikten sonra windows'un hızlı açılmasının ya da hızlı işlem yapmanın PC almanın ne anlamı var? (oyun için alıyorsan)

1 TB 7200 Rpm WD Blue al. Bütçen olursa da SSD alırsın kendine güzelinden.

Hocam ayrıca ben tam okuyamadım herhalde, sen 256 GB SSD dışında HDD almayacak mısın?

Eğer böyle bir şey düşünüyorsan, lütfen vazgeç. İçine oyun yükleyemedikten sonra windows'un hızlı açılmasının ya da hızlı işlem yapmanın PC almanın ne anlamı var? (oyun için alıyorsan)

1 TB 7200 Rpm WD Blue al. Bütçen olursa da SSD alırsın kendine güzelinden.
öyle yapacağım teşekkürler.Ama hala ekran kartıyla alakalı düşüncelerim var

Anakart ( 477 TL ) 320m-s2h

Ryzen 5 1600 AF ( 854TL )

MSI ARMOR RX 570 (1.390TL)

FSP HYDRO +80 600W 480TL

Corsair 8 GB 3200 Mhz RAM 350TL

Samsung Curved Monitör (keyfine göre değişir ben kendi aldığımı öneriyorum) 900TL

1TB Wd Blue HDD ile 4747 lira tutuyor. Henüz parçalarımızı monte edeceğimiz kasalarımız bile yok.

eğer yapabilirsen bütçeni 5100 lira yap. O zaman tam oturacaktır.

İnternetten parçaları araştırıp fiyat olarak daha ucuz muhtemelen bulabilirsin.. Özellikle PSU 'yu. Fiyat araştırmalarını ayarlamalarını güzelce yap, parçalar sana bir ışık olsun.

Yetiiiş amazon.com.tr de son 6 ürün kalmış. Sistemi toplayacaksan en azından 100 liramızı PSU'dan kurtaralım. Hydra500 FSP

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı