Monitör dahil 5500TL sistem önerisi

dreamybull

Hectopat
Başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve maalesef toplama alamam. Bu fiyata monitör dahil olacak. Genellikle oyun oynuyorum veya video izliyorum.

SSD'yi fiyat farkı olmadan Geil markası ile değiştirin. Montaj hizmeti ekleyin. Kargo dahil 5650TL civarına geliyor.

SSD'yi fiyat farkı olmadan Geil markası ile değiştirin. Montaj hizmeti ekleyin. Kargo dahil 5650TL civarına geliyor.

Sebebini bilmiyorum fakat Teknobiyotik'ten bir şey almak istemiyorum.
-

Özelleştirme yaparak bunu almayı düşünüyorum.
A320 -> B450
RX 550 -> RX 570
Adata SU630 240GB -> Adata SU630 480GB
Bunları yaptıktan sonra yaklaşık 4000TL oluyor ve monitör için bunu seçmiştim.

İncehesap'tan sistem alınmaz. Kullandıkları parçalar SSD olsun kasa olsun PSU olsun berbat.

Teknobiyotik içiniz rahat etmezse şuna bakınız;
Güç kaynağını mutlaka Sharkoon ile değiştirin. 4950TL ediyor. Kalan parayla şu monitör;

İncehesap'tan sistem alınmaz. Kullandıkları parçalar SSD olsun kasa olsun PSU olsun berbat.

Teknobiyotik içiniz rahat etmezse şuna bakınız;
Güç kaynağını mutlaka Sharkoon ile değiştirin. 4950TL ediyor. Kalan parayla şu monitör;

Teşekkür ederim, son olarak o ssd yeterli olur mu?

Teşekkür ederim, son olarak o SSD yeterli olur mu?

Bende 120 GB var, CS:GO, LoL, Valorant ve Rocket League için yetiyor. Birkaç uygulamam daha var ve Windows kurulu. Çok fazla oyun oynamayacaksanız yeterli.

Eğer çok oyun oynayacaksanız;
Burada da güç kaynağı Sharkoon olarak alınabilir. Tabii ki benim önerim ilk verdiğim 1660 Super'li seçenek.

Rica ederim, iyi günler.

Bende 120 GB var, CS:GO, LoL, Valorant ve Rocket League için yetiyor. Birkaç uygulamam daha var ve Windows kurulu. Çok fazla oyun oynamayacaksanız yeterli.

Eğer çok oyun oynayacaksanız;
Burada da güç kaynağı Sharkoon olarak alınabilir. Tabii ki benim önerim ilk verdiğim 1660 Super'li seçenek.

Rica ederim, iyi günler.

Bunu buldum daha iyi değil mi? Corsair kasa ve PSU kullanılmış Sinerji'dekine göre daha iyi değil mi? Ryzen 3 3100 ve 1660 Super darboğaz yapar mı? SSD'yi M.2 yapayım mı?

Bunu buldum daha iyi değil mi? Corsair kasa ve PSU kullanılmış Sinerji'dekine göre daha iyi değil mi? Ryzen 3 3100 ve 1660 Super darboğaz yapar mı? SSD'yi M.2 yapayım mı?
O kasanın önü kapalı ve 1 tane fanı var. Hava akışı kötü bir kasa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı