İşlemci biraz düşük değil mi yeni nesil oyunları kaldırırır mı ki?1 Tane daha aynı RAM'den ekleyin.DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Fiyatı
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Toplam 6703try.
GeForce Espor PC Warrior | RX590 8GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com şöyle birşey iş görür mü yanında da ePttAVM - ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD 1ms 144Hz FreeSync/GSync FullHD Curved Gaming Monitor şu fikirleriniz nelerdir.İşlemci biraz düşük değil mi yeni nesil oyunları kaldırırır mı ki?
İşlemci biraz düşük değil mi yeni nesil oyunları kaldırırır mı ki?
GeForce Espor PC Warrior | RX590 8GB 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com şöyle bir şey iş görür mü yanında da ePttAVM - ViewSonic 23,6 VX2458-C-MHD 1ms 144Hz FreeSync/GSync FullHD Curved Gaming Monitor şu fikirleriniz nelerdir.
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim az kalsın zarara uğrıyorduk iyi ki sormuştum bir şey daha sormak istiyorum malum yeni İşlemci ve yeni ekran kartları piyasaya sürülmeye başlanıyor acaba ekran kartı fiyatları veya İşlemci fiyatları düşer mi beklemeli ya da 28 kasımda Black friday gelicek onu beklemeli miyiz?O işlemci R5 1600 AF gücünde ve 1660S'e darboğaz yapmıyor. Sizin attığınız sistemde R7 2700 var fakat benim attığım 1660S RX 590'dan daha iyi bir kart. RX 590 5500XT gücünde 5500XT'de 1650S gücünde 1650S'de 1660S'den kötü(yeterli oldu sanırım). Ayrıca sizin attığınız sistem 8 GB RAM 5200TL. Benim attığım sistem 16 GB 1660S R3 3100 5200TL. Ve de sizin monitörü attığınız sitede güvenlik sertifikası yok ve yine benim attığım monitör daha iyi. IPS panel 144Hz. Sizin attığınız monitörün açıklaması:
Orijinal garantili faturalı outlet ürün fırsatı.
Teşhir ürünüdür.
1 Adet ölü piksel vardır.
2 Yıl ViewSonic Türkiye Garantili olup güvenle alabilirsiniz.
Garanti, faturanız kesildiği tarihten itibaren başlar.
Teşhir ürünü ve ölü iksel var. Teşhir ürünleri sabahtan akşama kadar aralıksız çalışırlar yani yorulmuş bir monitördür kendisi. Ölü piksel çıktığından da belli zaten. Yine bu monitörü almak istiyor musunuz?
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim az kalsın zarara uğrıyorduk iyi ki sormuştum bir şey daha sormak istiyorum malum yeni İşlemci ve yeni ekran kartları piyasaya sürülmeye başlanıyor acaba ekran kartı fiyatları veya İşlemci fiyatları düşer mi beklemeli ya da 28 Kasım'da Black Friday gelecek onu beklemeli miyiz?
Bir sorum daha var attığınız monitörde ki yorumları okuyorum birisi panelden bahsetmiş tn panel ıps panele göre oyun amaçlı daha mı iyi tavsiyeniz ne olur iyi geceler.Hocam sabrınıza bağlı. Bence bekleyin ama 28 Kasım'a kadar sabır ister![]()
IPS Panel daha canlı renkler sunar. TN Panel ise çoğu laptopta olan işte yandan bakınca renkler birbirine giren panel. Emin ol profesyonel değilsen normal bir ev kullanıcısıysan IPS Panel çok daha iyi.Bir sorum daha var attığınız monitörde ki yorumları okuyorum birisi panelden bahsetmiş tn panel ıps panele göre oyun amaçlı daha mı iyi tavsiyeniz ne olur iyi geceler.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi geceler.IPS Panel daha canlı renkler sunar. TN Panel ise çoğu laptopta olan işte yandan bakınca renkler birbirine giren panel. Emin ol profesyonel değilsen normal bir ev kullanıcısıysan IPS Panel çok daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.